امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

فرید اون موضوع داستان **** چی شد ؟ :|

نوشته بود خودتم بخون فرید =)))))))))
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
آگهی
(15-10-2013، 21:26)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angelرزی یـادمـه گفتی میخوامـ برمـ

گم گزدا Big Grin

ینــی چـی؟! من زبـانـه عهده مزوزوئیک رو بلد نیستمـBig Grin
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET ، яᎧмιиα ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-10-2013، 21:29)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید میترسم پیامتو باز کنم . . . . . -__- |:

(15-10-2013، 21:28)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:23)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:20)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانی؟

ی اضافیه ، آیسان نه آیسانی،اون ی حرف اضافه است اگه میخواهید آیسانی صدایم کنید بعداش یه جمله ی دیگر بیاورید تا جمله یا حرفتان کامل شود ، ادبیات درس دوم . . . |:

حال بله!؟
چت شده باز چرا اینجوری میکنی؟
من دیگه با شما حرفی ندارم . . . (:

شما فقط برای بنده یک داداش یا یک برادر یا همان دوست معمولی هستید (:
دوباره آرتین چیزی گفت؟
چرا همش قهر میکنی؟
بابا اذیتم نکن
از بین کانال های ایرانی با وجود این که اصن کانال های ایرانی رو نگاه نمی کنم ، کانال 4 رو بیشتر می پسندم. خیلی کم بیننده داره ولی از همه مفید تره.

نقل قول: فرید میترسم پیامتو باز کنم . . . . . -__- |:

باز نکن اگه تحمل فوش نداری
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason ، яᎧмιиα ، сÜтε Đévìł ツ ، mfire44
نقل قول: راستی تالارا سلام رسوند و گفت خیلی دوست داره!

ندا مارو میگۀ مارو میگۀ بگو مام دوسش داریم خخخخخخخخ راستی غزالم یادم ررفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، яᎧмιиα ، Mason ، сÜтε Đévìł ツ
مــن رفتـم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 307

خدافظ<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 307
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 307
 سپاس شده توسط Mason ، сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، ღSηow Princessღ
(15-10-2013، 21:31)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:26)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angelرزی یـادمـه گفتی میخوامـ برمـ

گم گزدا Big Grin

ینــی چـی؟! من زبـانـه عهده مزوزوئیک رو بلد نیستمـBig Grin
دِ نَ دِ Angel
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، ღSηow Princessღ
نقل قول: از بین کانال های ایرانی با وجود این که اصن کانال های ایرانی رو نگاه نمی کنم ، کانال 4 رو بیشتر می پسندم. خیلی کم بیننده داره ولی از همه مفید تره.

دیدید گفتم زد 4 بد بگید من نمیشناسمش Sleepy

من بیشتر دوران کهنو با اخبار ساعت 20 با 23 رو گوش میدم و میبینم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(15-10-2013، 21:32)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:29)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید میترسم پیامتو باز کنم . . . . . -__- |:

(15-10-2013، 21:28)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:23)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:20)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانی؟

ی اضافیه ، آیسان نه آیسانی،اون ی حرف اضافه است اگه میخواهید آیسانی صدایم کنید بعداش یه جمله ی دیگر بیاورید تا جمله یا حرفتان کامل شود ، ادبیات درس دوم . . . |:

حال بله!؟
چت شده باز چرا اینجوری میکنی؟
من دیگه با شما حرفی ندارم . . . (:

شما فقط برای بنده یک داداش یا یک برادر یا همان دوست معمولی هستید (:
دوباره آرتین چیزی گفت؟
چرا همش قهر میکنی؟
بابا اذیتم نکن
|: . . . . آرتین هیچ حرفی نزد فقط سنت به من نمیخوره به قول یک بنده خدایی سنت هنو کمه برا این حرفا البته اون اینو نگفتااااا فقط گفت سنت کمه همین Sleepyمنم به حرفش پی بردم . . .. (:

(15-10-2013، 21:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید میترسم پیامتو باز کنم . . . . . -__- |:

باز نکن اگه تحمل فوش نداری

خیلی فوش های بی تربیتانه ای زدی ازت بعید بود . . . . |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 307
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
نقل قول: فرید اون موضوع داستان **** چی شد ؟ :|

نوشته بود خودتم بخون فرید =)))))))))

یک یزیدی هستن یه چند نفر الاغ. می خوان حرسم بدن ولی نمی دونن من چه ادم خونسردی ام.
نقل قول: ندا مارو میگۀ مارو میگۀ بگو مام دوسش داریم خخخخخخخخ راستی غزالم یادم ررفت
نمیشه. داریم لاو می ترکونیمBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR ، Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان