امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(15-10-2013، 20:50)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: معلماشون پسرن؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 297
اینو توش موندم چه جوری اموزگار ریاضیه یه مدرسه دولتی یه پسر 25 یا 26 ساله هست! اموزگار  ساله40 یا بزرگ تر دیدم که توی مدرسه دخترونه باشه ها! ولی این دیگه خیلی نامردیه! ینی چی آخه!؟

معلم بالا 40 سال خوب نی مال ما هم همین حدودا س /:|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، сÜтε Đévìł ツ
آگهی
نقل قول: راســی بـه تــآرا بگینـ یـه وقت ناراحت نشـه بـه من گفتینـ؟!جدیداً خیلــی بدش میـآد از منـ<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 297
ها!؟ داستان چیه؟!

نقل قول: خب روزشـو بـآید بگینـ!!!کـه من بگمـ خـآلمـ منو بیـآره باید روزی بـآشـه که دانشگـاه نداشته باشه!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 297
ببینیم چی میشه. انگار قراره به یکی یه جوری بگه که آره با یه پسری هست تا دست از سرش برداره و اون اموزگار ریاضی هم به مرور پی می بره چون من بهش برنامه رو گفتم که چه جوری یه کاری کنه اون بسوزهBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR ، сÜтε Đévìł ツ
ما که ادم نیستیمUndecided
یه چند مدت از خدا یه دوچرخه میخواستم

بعدش دیدم خدا به دعا های دیگه توجه میکنه
تصمیم گرفتم یه دوچرخه بدزدم

واز خدا طلب ببخشش کنمBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET
فرید رو راست بهش حرفمو گفتم . . . . |:

فرید . . . . اجازه هست پ.خ بدم!؟حرف خیلی مهم دارم باهات >ــــ< خیلی خیلی مهم . . . . |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 297
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET
نقل قول: اینو توش موندم چه جوری اموزگار ریاضیه یه مدرسه دولتی یه پسر 25 یا 26 ساله هست! اموزگار ساله40 یا بزرگ تر دیدم که توی مدرسه دخترونه باشه ها! ولی این دیگه خیلی نامردیه! ینی چی آخه!؟

منم میگم ک اینجوری نمیشۀ مدرسۀ دخترونۀ باید متاهل باشن امکان ندارۀ پسر باشن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ
نقل قول:  معلم بالا 40 سال خوب نی مال ما هم همین حدودا س /:|

آموزگار اقتصاد ساله پیشمون اموزگار دبیرستان دخترونه بود. سنش 40 ایناست. اموزگار خوبیه. ولی همه که این جوری نیستن! مانند این پسره که به تارا نظر داره! Dodgy عوضیه. یه روز باید نرم مدرسه پاشم با ممد کلانتر بریم شیشه ی ماشین پسره رو با آجری که بهش نامه بسته شده بشکونیم .

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton ، Mïņ̃†êR ، Mason ، Łost Đλtλ ، ღSηow Princessღ
من برم شام میام فرید جان شما هم نمیرید چون کارتون دارم بیزحمت . . . بدرود تا دیدار سریع
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 297
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
شیئا امضات خفنه
یه چند مدت از خدا یه دوچرخه میخواستم

بعدش دیدم خدا به دعا های دیگه توجه میکنه
تصمیم گرفتم یه دوچرخه بدزدم

واز خدا طلب ببخشش کنمBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سلام fishing
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Mason ، Łost Đλtλ
(15-10-2013، 20:50)dj amir 1992 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای فرید سلام
درود

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 140 مهمان