امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

نقل قول: باید چشم چند تا پسر + اموزگار ریاضیه تارا رو در بیاریم

معلماشون پسرن؟:229:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(15-10-2013، 20:42)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:39)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:37)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:36)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:35)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشتم...
به به به به
چشممان به جمالتان روشن گردید:دی

از خدایتان هم باشد...Sleepy
دیگر پررو نشو ای دخترک!!
همان که چشم همایونیمان به جمالتان روشن گرید از سرتان هم زیاد است هوم Sleepy

شوووورم اینجا نشسته ها!!!!!!!!
میگم تیکه تیکت کنه ها!!!!!!
اون دیگه کدوم فلک زده ی بدبختیه ConfusedConfused

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
نقل قول: کـِــــی؟!

نمی دونم. باید با تارا هماهنگ کنم که چه هنگامی.

نقل قول:  کیــآ ؟ 0_0
عاقا من صبح باید سر کلاس باشم ):
تعطبلی تعطیل :|

من معمولا زیاد  میزنم ژیمناستیک و کاراته هم رفتم .. <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295

اومدم کمک <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
تو شیرازی! Dodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mason ، Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ
(15-10-2013، 20:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من تجربشو دارم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
ها!؟ چش پسر در آوردی؟ خوبه. می تونی بیای سمت خیابون فردوسی؟

نقل قول: مَنـ<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
خوبه خوبه. تو هم می تونی بیای؟

باید چشم چند تا پسر + اموزگار ریاضیه تارا رو در بیاریم

اوه تا دلت بخواد.........Big Grin
آره میام,کی؟؟؟؟Big Grin

(15-10-2013، 20:41)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:39)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:35)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشتم...

بپر بغلم امروز نیمودی ببینمتااااااااا<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295

اصغرررررررمHeart
هی میومدم هی میرفتم.....

گفتم نبودی دلم تنگولیدۀ بود برات تو از همه زنام با وفا تری جیگرم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295

بریم خریدHeartHeartHeart
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(15-10-2013، 20:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کـِــــی؟!

نمی دونم. باید با تارا هماهنگ کنم که چه هنگامی.

نقل قول:  کیــآ ؟ 0_0
عاقا من صبح باید سر کلاس باشم ):
تعطبلی تعطیل :|

من معمولا زیاد  میزنم ژیمناستیک و کاراته هم رفتم .. <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295

اومدم کمک <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
تو شیرازی! Dodgy

تا چشم رو هم بذاری تهرانم Dodgy

معلمای ما هم پسرن :/
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، ღSηow Princessღ ، FARID.SHOMPET
نقل قول: اون دیگه کدوم فلک زده ی بدبختیه

منم اسغر<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، сÜтε Đévìł ツ
(15-10-2013، 20:44)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:42)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:39)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:37)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:36)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به به
چشممان به جمالتان روشن گردید:دی

از خدایتان هم باشد...Sleepy
دیگر پررو نشو ای دخترک!!
همان که چشم همایونیمان به جمالتان روشن گرید از سرتان هم زیاد است هوم Sleepy

شوووورم اینجا نشسته ها!!!!!!!!
میگم تیکه تیکت کنه ها!!!!!!
اون دیگه کدوم فلک زده ی بدبختیه ConfusedConfused

اصغررررررم....
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
خب روزشـو بـآید بگینـ!!!کـه من بگمـ خـآلمـ منو بیـآره باید روزی بـآشـه که دانشگـاه نداشته باشه!Angel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET
شیوا معلم پسر معمولیه چرا تعجب میکنی ؟
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(15-10-2013، 20:46)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اون دیگه کدوم فلک زده ی بدبختیه

منم اسغر<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
اوخییییییییSadSadcryingcrying
دلم سوخت اسغر !
از دست این جغده چی میکشی تو Sad

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان