امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(15-10-2013، 20:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:35)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشتم...

بپر بغلم امروز نیمودی ببینمتااااااااا<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 294

اصغرررررررمHeart
هی میومدم هی میرفتم.....
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(15-10-2013، 20:37)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:36)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:35)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشتم...
به به به به
چشممان به جمالتان روشن گردید:دی

از خدایتان هم باشد...Sleepy
دیگر پررو نشو ای دخترک!!
همان که چشم همایونیمان به جمالتان روشن گرید از سرتان هم زیاد است هوم Sleepy

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 294
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET
نقل قول: من تجربشو دارم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 294
ها!؟ چش پسر در آوردی؟ خوبه. می تونی بیای سمت خیابون فردوسی؟

نقل قول: مَنـ<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 294
خوبه خوبه. تو هم می تونی بیای؟

باید چشم چند تا پسر + اموزگار ریاضیه تارا رو در بیاریم
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR ، Mason
(15-10-2013، 20:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من تجربشو دارم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 294
ها!؟ چش پسر در آوردی؟ خوبه. می تونی بیای سمت خیابون فردوسی؟

نقل قول: مَنـ<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 294
خوبه خوبه. تو هم می تونی بیای؟

باید چشم چند تا پسر + اموزگار ریاضیه تارا رو در بیاریم

کـِــــی؟!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(15-10-2013، 20:39)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشتم...

بپر بغلم امروز نیمودی ببینمتااااااااا<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 294

اصغرررررررمHeart
هی میومدم هی میرفتم.....

گفتم نبودی دلم تنگولیدۀ بود برات تو از همه زنام با وفا تری جیگرم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 294
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
(15-10-2013، 20:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همه

من باید چشم چند تا پسر رو در بیارم. کی میاد کمک؟!

کیــآ ؟ 0_0
عاقا من صبح باید سر کلاس باشم ):
تعطبلی تعطیل :|

من معمولا زیاد  میزنم ژیمناستیک و کاراته هم رفتم .. Angel
اومدم کمک Big Grin
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET ، ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR
(15-10-2013، 20:39)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:37)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:36)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشتم...
به به به به
چشممان به جمالتان روشن گردید:دی

از خدایتان هم باشد...Sleepy
دیگر پررو نشو ای دخترک!!
همان که چشم همایونیمان به جمالتان روشن گرید از سرتان هم زیاد است هوم Sleepy

شوووورم اینجا نشسته ها!!!!!!!!
میگم تیکه تیکت کنه ها!!!!!!
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، Mïņ̃†êR
درودBig Grin
یه چند مدت از خدا یه دوچرخه میخواستم

بعدش دیدم خدا به دعا های دیگه توجه میکنه
تصمیم گرفتم یه دوچرخه بدزدم

واز خدا طلب ببخشش کنمBig Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
چش دراوردن نمیدونم 
ولی کله میتونم بکنم !Exclamation

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 294
رزی خونتون کجـاست؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 80 مهمان