امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(15-10-2013، 19:27)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 19:26)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 19:24)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافص
بدون یا نبودنم
براتون فرقی نداره

برو بشین عکسای دادا شتو ببین گریه کنBig Grin

سفره قند هار نرفته که DodgyBig Grin
یه توکه پا رفته شمالBig Grin
صفا سیتیBig Grin
ولی دلم براش تنگ میشه SadBig Grin

اخ ماهم ابان داریم با مدرسه میریم یزدBig Grin
آگهی
(15-10-2013، 19:30)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژ!Angel

وييييييييييييييييييييييييييييييييييييي
Heart
نفس
 سپاس شده توسط *Nafas*
(15-10-2013، 19:23)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 19:22)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: وایسا ببینم خودت چی میگی؟

خوشم نمیاد ببینم یکی کس دیگرو همینجوری الکی تحقیر کنه ..

میخواهی تورا هم تحقیر کنم عایا؟

خدابه من زبونی داده که میتونم از خودم دفاع کنم و تو حق نداری سر هیچ و پوچ هرچی عشقت کشید به دیگران بگی

اره
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Mason
(15-10-2013، 19:29)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 19:25)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود دوستان . . . (:

(:
درود

فاطی بــــیـــــــــــشــــــــــــــــــعــــــــــــــور >ــــــ<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 286
(15-10-2013، 19:30)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هـآ شاهد باشید پستشو پـآک نکرد 60%نوشـه جونش!Dodgy

خوب مرد !!Big Grin
ادمه خوبی بود
همه باهم افاتحه الصواتBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 286
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(15-10-2013، 19:32)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 19:23)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 19:22)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: وایسا ببینم خودت چی میگی؟

خوشم نمیاد ببینم یکی کس دیگرو همینجوری الکی تحقیر کنه ..

میخواهی تورا هم تحقیر کنم عایا؟

خدابه من زبونی داده که میتونم از خودم دفاع کنم و تو حق نداری سر هیچ و پوچ هرچی عشقت کشید به دیگران بگی

اره
ضر نزنی میشه
خدافظ|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نفسـ؟!Heart
 سپاس شده توسط *Nafas*
فـــــــــــــآطی!HeartHeartHeartHeart
پـــــــری؟Dodgy
دنبــــــــــــــــی؟♥
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ ، Snow-Girl
(15-10-2013، 19:33)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ|:

بای=)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان