امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

تا اینجا چطوره ؟؟؟؟
اول میشم عایا؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://hejab-gohare-naab.blogfa.com/
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، Alijah-1994
آگهی
سلام:|
خودافظ:|

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، Alijah-1994 ، T A R A
نقل قول: اوه! رضا ندیده بودم از این چیزا ازت<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199
قربونت<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199 باشه پس نیازی به کولی داشتیم بهت میگیم.<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199
با تو نبودم که..... با تارا بودم......25r30
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، Alijah-1994 ، T A R A
(14-10-2013، 16:32)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:30)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا جون چه بی ادبی تو...Big Grin
یه نصیحتم میکنم که تجربه ثابت کرده ِژاکت صورتی اا-معمولا جالب نیستنTongueTongue
یه نصیحتم به فریدوتارا که اینم تجربه ثابت کرده اینکه پارک خوب نیس معمولا..برین کافه یا رستوران یا...
ما ام که هستیم با چیزاییی که گفتم(عکس و سالسا و بستنی ودوستان و...)
OKeye دیگهBig GrinBig GrinBig Grin
 فرید این چی میگه...؟!!!Big Grin
یعنی چی... بی ادبی دیگه...Tongue
اواتار <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، .. ReZa .. ، FARID.SHOMPET ، T A R A
سلام همگی.Blush
حالم خوب است,نگران دلتنگی ها و بی قراری هایم نباش.
همین که بدانم به یادم هستی کافیستHeart
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، .. ReZa .. ، FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ ، Alijah-1994
نقل قول: چی؟0_0

رضا یه دختر خوشگله رو میگه که خیلی مغروره و به پسری نخ نمیده و اصن کسی رو محل نمیده و نگا هم نمیکنه. بیشتر روزا سر راه می بینیمش. خو تو هم دست کمی ازش نداری! تازه خدا می دونه دختره واقعا چه جوریه. ظاهر که همه چیز نی! در ظاهر همچین دختریه و نمیشه مطمین بود. به رضا میگم بیخیال بشه ولی میگه نه!

نقل قول:  فرید این چی میگه...؟!!!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199
راستش نمی دونم چی بگم!
Big Grin

نقل قول: خودم ازش پرسیدم اونم گفت اره!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199
یه اهوم گفت ها!Dodgy

نقل قول: رضا جون چه بی ادبی تو...<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199
یه نصیحتم میکنم که تجربه ثابت کرده ِژاکت صورتی اا-معمولا جالب نیستن<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199
یه نصیحتم به فریدوتارا که اینم تجربه ثابت کرده اینکه پارک خوب نیس معمولا..برین کافه یا رستوران یا...
ما ام که هستیم با چیزاییی که گفتم(عکس و سالسا و بستنی ودوستان و...)

OKeye دیگه<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 199
راستی منم کرج ام آآآآآآ....محض اطلاع گفتم
نه. این طرف که رضا دنبالشه سوژه ی خوبیه . در حدی که همه بیرون نگاش میکنن!Big Grin
کافه شاید ولی رستوران گرونه! پول ندارم! هرچند که تارا شکمو نیست ولی من که هستم!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
قرار کرج نیست!Sleepy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *Nafas* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، .. ReZa .. ، T A R A ، Alijah-1994
(14-10-2013، 16:35)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسی تو هم میای !؟ ^ـــ^ خوبه یکی رو دارم که باهاش بخندم ^ــــ^

قیافه ی فردی وقتی دست و پا میشه دیدنیه . . . . ^ـــ^
اوهوم*ـــــ-
چرا دست و پا بشه؟AngelAngelConfused
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، FARID.SHOMPET ، Alijah-1994
دوستان من دیگه برم -___-
اگر هم بمونم ممکنه برای برخی از دوستان این اشتباه پیش بیاد که من میتونم سپاس بدم و نمیدم و فقط میخوام سپاس جمع کنم پس بهتره برم -____-
تا درودی دیگر بدرود -___-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *2gether4ever* ، Łost Đλtλ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ ، T A R A ، FARID.SHOMPET ، Alijah-1994
خودم ا قالبش خعلی خوشم میاد..باحاله=))
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط Alijah-1994
(14-10-2013، 16:35)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:33)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟0_0
آوره^_^

فداااااااااااااااااااااات!منم راهی شدم!فخط تاریخ دقیقو بگو!راستی من با گلـــــی میام!Big Grin
من ازت پرسیدم توم گفتی اره!Confused

گـــُلی ^_^
خودت نیومدی گـُلیرو بیار (((:

کِی؟:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، *Nafas* ، Alijah-1994

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 168 مهمان