امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(14-10-2013، 16:26)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه ممکنه کار به جاهای باریک بکشهShy
ولی اگه مث پارک ریس مشهد باشه که نصف چراغ هاش خاموشه انقد خوبه...
لامصبا هرکی هم میبینی اونجا زوج هستن

ببریمشون اونجا؟Angel

آره بعد تازه یه گوشه پارک هست جلوش کلی درخته اصلا دید نداره

ولی خونه ما جلوی پارکه بود قبلا میشتیم آدما رو اذیت میکردیم دوستام میومدن از پنجره تیکه مینداختیم بعد زود سرمونو میاوردیم تو بدبختا شلوارشون رو خیس میکردن بعد از چند دقیقه بلند میشدنBig Grin
 سپاس شده توسط *Nafas* ، T A R A ، FARID.SHOMPET ، Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(14-10-2013، 16:30)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:22)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:18)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــع >_<
بیشوور :|
تارایی؟♥
نفسی ^_^♥

منو میبری؟♥Heart
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-10-2013، 16:30)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا جون چه بی ادبی تو...Big Grin
یه نصیحتم میکنم که تجربه ثابت کرده ِژاکت صورتی اا-معمولا جالب نیستنTongueTongue
یه نصیحتم به فریدوتارا که اینم تجربه ثابت کرده اینکه پارک خوب نیس معمولا..برین کافه یا رستوران یا...
ما ام که هستیم با چیزاییی که گفتم(عکس و سالسا و بستنی ودوستان و...)
OKeye دیگهBig GrinBig GrinBig Grin
 فرید این چی میگه...؟!!!Big Grin
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 198
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
(14-10-2013، 16:26)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسokeye امشب همه با هم پیش فریدوتاراو kiss و سالسا و عکس و بستنی و شام و خواب و ....

چطوره؟؟؟؟ <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 198<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 198<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 198
تاراcrying
[/quote]

خوبه که ^_^
(14-10-2013، 16:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بالاخره که باهاش دوست میشم.... بعدش باهاش ک** تو رو میسوزونم.... نامرد
به من چه !؟ من که با تارا ام! تارا که دست کمی از اون نداره!

چی؟0_0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط *Nafas* ، FARID.SHOMPET ، .. ReZa .. ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
نقل قول: قربون هر دوتاتونم میشم....! اصلا بستنی چیه کولی هم بهتون میدم....!

اوه! رضا ندیده بودم از این چیزا ازتBig Grin
قربونتSleepy باشه پس نیازی به کولی داشتیم بهت میگیم.Big Grin

نقل قول: رضا جزء کرج نیس؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 198
چه پیوندی داره؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *Nafas* ، .. ReZa .. ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
(14-10-2013، 16:30)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالی نبندDodgyاون نگفتعه

خودم ازش پرسیدم اونم گفت اره!Dodgy

چی؟0_0
(14-10-2013، 16:32)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:30)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:22)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:18)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــع >_<
تارایی؟♥
نفسی ^_^♥

منو میبری؟♥Heart

آوره^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994 ، FARID.SHOMPET
(14-10-2013، 16:33)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه پیوندی داره؟

خودت گفتی کل کرج+رضا!!!Confused

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، .. ReZa .. ، Alijah-1994 ، T A R A

نـــع >_<
تارایی؟♥
نفسی ^_^♥
(14-10-2013، 16:23)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:20)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:18)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه بدتر جلوی مردمان ملت کشورمان میخواهی تارا دوسیه بنده را ببوسی؟!

دیگر بدتر آه خدای من

برای همین من آیسان نیسته ام اگر تغیبتان نکنیم {:

خخخ((:

اصن با مامانه فرید میریم^_^

s: من رو نمیبری . . . . .

من هم میخواهم نسبتی با شما ها پیدا بکنیم . . . . |:

من هم خاله ی شما هستم {:

خاله ات را با خودت نمیبری !؟ . . . .

خُ تو هم بیا^_^
(14-10-2013، 16:26)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خیلی نامردی.....من اینجوریم؟! به درک خیلی دلت بخاد....!نمیام

داداش شوخی کردمBig Grin
قرار نخست کسی رو نمی برم. شاید بار بعدی بردم ولی پول بستنی با تو ها! Sleepy

نقل قول: خخخ((:

اصن با مامانه فرید میریم^_^
مامانم!؟ اندیشه ی بدی نیستا! Big Grin مامانم که پایه هست ولی من می خوام تنها ببینمتBig Grin

من موخوام با مامانت تنها برم سره قرار((:
فک کردی تورو راه میدم؟!Sleepy

خاله به قربانت بره ^ـــ^ من خالت نیستم من ..... من ...... من خواهرتم {:

من آبجیتم ، آبجی به قربانت بره منم میام پیشتون {: من به همراه تارا میآیم Angel
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 198
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، τοxικ ، T A R A ، Alijah-1994
(14-10-2013، 16:33)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟0_0
آوره^_^

فداااااااااااااااااااااات!منم راهی شدم!فخط تاریخ دقیقو بگو!راستی من با گلـــــی میام!Big Grin
من ازت پرسیدم توم گفتی اره!Confused

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Alijah-1994 ، FARID.SHOMPET
(14-10-2013، 16:30)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: |: مـــــن ؟؟؟ مــــن خطرناکم؟؟؟؟منه معصوم |:

از این سو گفتم که یهو جدی جدی اومدی سر قرارمون! اون وقت من کارم ساختست! می دونه دو تا دختر با هم چه کرمی میشن!

|: خاک رسوایی عالم تو سره یه بنده خدایی . . . .

نفسی تو هم میای !؟ ^ـــ^ خوبه یکی رو دارم که باهاش بخندم ^ــــ^

قیافه ی فرید وقتی دست و پا میشه دیدنیه . . . . ^ـــ^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 198
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *Nafas* ، T A R A ، Alijah-1994 ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 90 مهمان