امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

میخواین برین،میخواین نرین Dodgy
من دارم میرم بکپم جدی...Confused
خدافثTongue
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A ، Mïņ̃†êR
آگهی
نقل قول: بچه ها اواتارم خوبه ؟ 
خودم احساس میکنم شده عین این الاغایی که گوشاشون اویزونه <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147
خوبه خودت میگی! <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147

نقل قول: فرید ؟ <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147
بله؟! کار دارم!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
پیدا نشو

بز دورگۀ افغانستانی درس خوندم این همه فیلم دارۀ من از سب نبودم الان اومدم ی فس گریۀ کردم فغط<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147

مسل تو ک فش ندادم بززززززززززززززززززززززززززززززززززز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، Mason ، FARID.SHOMPET
خدافض ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
(12-10-2013، 22:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید ؟ <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147
بله؟! کار دارم!
اووففف گمشو تو چن روز دیه قراره بری منم خیلی محدود آن میشم پس بتمرگ همینجا بچه حالا کو یه روز کار نداشته باشی <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147

(12-10-2013، 22:15)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض ^_^

اگه بری حلالت نمیکنم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(12-10-2013، 22:13)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواین برین،میخواین نرین Dodgy
من دارم میرم بکپم جدی...Confused
خدافثTongue

بای عشق سومم سوم بودی دیگۀ؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A ، сÜтε Đévìł ツ
(12-10-2013، 22:16)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 22:15)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض ^_^

اگه بری حلالت نمیکنم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147

من باید تورو ادب کنم-_-

اشکال نداره(:
گمشو(:
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mason ، Mïņ̃†êR
نقل قول: خدافض ^_^

بدرود  **** خودم^_^ ولی من کارت داشتما اون ور!!!

نقل قول: اووففف گمشو تو چن روز دیه قراره بری منم خیلی محدود ان میشم پس بتمرگ همینجا بچه حالا کو یه روز کار نداشته باشی <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147
اره 7-6 روز دیگه.
این نگاره رو برام بفرست که گذاشتی.

سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR ، T A R A
(12-10-2013، 22:19)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اووففف گمشو تو چن روز دیه قراره بری منم خیلی محدود ان میشم پس بتمرگ همینجا بچه حالا کو یه روز کار نداشته باشی <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147
اره 7-6 روز دیگه.
این نگاره رو برام بفرست که گذاشتی.
برو واوا <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 147
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
گمشو اصن

بدرود

سپاس شده توسط Mason ، T A R A ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 58 مهمان