امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(12-10-2013، 20:44)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:39)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:32)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرجا که پا میزاری صحبت از ناموس و ناموسیه |:

خدا بده شانس . . . . . -__-
به ما که دادهBig Grin

-ـــــ- مهدی یعنی . . . . . .

وایسا تو جواب این پیاممو بده اونوقت یه جوری من حساب این غزل و تورو برسم

ها؟؟؟؟؟
من چ گناهی کردم؟؟؟؟؟Confused

شما نه عزیزم یه غزل دیگه

(12-10-2013، 20:43)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:39)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:32)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

اوه اوه........

غزل بد بخت شد

|: یعنی . . . .

هوووووف خیالم راحت شد....
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
آگهی
چهـ کـرمی دارم مـن میـرم و میـآم (:

حآلــآم بــآی .. (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، pink devil ، ~JaSmIn~
(12-10-2013، 20:43)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: درس دارم-_-

نیم ساعت باش سپس برو درستو بنویس! تو که خوابیت نباید بیاد چون عصری خوابیدی! باشه تارایی؟

آخه من همیشه خوابم میاد .. >_<در هر شرایطی .. :|
حالا میمونم ..=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-10-2013، 20:46)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: برو بآو خــرع....×××

اونشب من اصاً خوابم نمیومد<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135

خخخخ

چ شبــی بود...♥

آریآ یآدته نصف شبی گشنمون شد پا شدیم مث گاو سیب زمینی سرخ کرده خوردیم؟؟؟

خخخخ

حآلآ هی ب من میگین صدآت بلنده تنــش<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135

شومـآ هـآ سـآعـت 4 صـُــبــی دآشتین جیغ و داد میکردین خلوچل ها<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135
صبا!؟ این نقل قولی که کردی ماله ظهر هست! باز زده به سرت؟

نقل قول: غزال 4 صفر بع نفع ما<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135
برو بمیرkaffe2 من اصن تو رو ادم حساب نمی کنم!
20-4 به سود من !

واینک خداوند جمله زپلشک گوید و ********** را در اختیار مردم گذاشت

نیم ساعت دیه میام
خدافص
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~JaSmIn~
نقل قول: بتمـرگ!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135
من خیلی منحرفم!
خودمم میدونم ...
کلا خودتون تا الان باید فهمیده باشین! (:
مثلا تو کلاس داشتیم سرو صدا میکردیم ...

معلمه گفت عبدالهی!

نکن!
زشته .. بزرگ شدی .. نهایی هسی!
و منو سافر یکصدا داد زدیــم "کیــــــــــــــــــــــو"؟!
من هرچیزیو بد برداشت میکنم!^ _ ^
دختر منحرفی هسم!-_-
دیگه خودتون مراعات کنین!>_<
خاک تو سرتBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink devil ، T A R A ، ~JaSmIn~
(12-10-2013، 20:44)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

ها؟؟؟؟؟
من چ گناهی کردم؟؟؟؟؟Confused

شما نه عزیزم یه غزل دیگه

(12-10-2013، 20:43)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

اوه اوه........

غزل بد بخت شد

|: یعنی . . . .

میدونم دلت میخواد خفم کنی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(12-10-2013، 20:46)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: برو بآو خــرع....×××

اونشب من اصاً خوابم نمیومد<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135

خخخخ

چ شبــی بود...♥

آریآ یآدته نصف شبی گشنمون شد پا شدیم مث گاو سیب زمینی سرخ کرده خوردیم؟؟؟

خخخخ

حآلآ هی ب من میگین صدآت بلنده تنــش<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135

شومـآ هـآ سـآعـت 4 صـُــبــی دآشتین جیغ و داد میکردین خلوچل ها<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135
صبا!؟ این نقل قولی که کردی ماله ظهر هست! باز زده به سرت؟

نَ بآبآ خودت گفتی بآ کســی کمک کرد...؟؟Dodgy

آره میدونم مال کی هسAngel

این آریآی***Dodgy

خُ مگه چیه نمیشه بزنه ب ســرم؟؟؟Dodgy

چشه مگه؟
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، FARID.SHOMPET
اینجاس که بگم که مرضیه جان تو مثل خودمی |:

تو فقط من و کتایون رو کم داری ، کتایون واویلاس حالا تنها شدیم برات توضیح میدم که این بشر چیکارا میکنه |:

فعلا شام اینارو بده برن تا برات تعریف کنم |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 135
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، pink devil ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
نازنین بانو خوبه خودت می دونی !

نقل قول: آخه من همیشه خوابم میاد .. >_<در هر شرایطی .. :|
حالا میمونم ..=/

fs10نوکر خودت و مرامتم. داستان داره
بهت یادته گفتم تمرین کن و ساعت بذار که زیاد نخوابی؟ عادت می کنی خود به خود. 7 ساعت خوابیدن کافیه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ÐeaÐ GiЯl ، pink devil ، ~JaSmIn~
مرمری ی معلم داشتیم چهارم دبستان،میخواس بگه مشقاتونو بنویسید،میگفت مشقاتونو بکنید.Big Grin
منم ی بار ازش پرسیدم خانم چ جوری؟؟؟ما هر کاری کردیم نشدBig Grin
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink devil ، ~JaSmIn~ ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان