امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

نقل قول: درس دارم-_-

نیم ساعت باش سپس برو درستو بنویس! تو که خوابیت نباید بیاد چون عصری خوابیدی! باشه تارایی؟

نقل قول: هــــــــــــوی منحرفِ بیشوور >_<
من هر روز میشینم رو پاش..!!:|
میگم که مرضیه خیلی منحرفه!
راست میگه:|
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، T A R A ، pink devil ، Mïņ̃†êR ، ~JaSmIn~
آگهی
(12-10-2013، 20:39)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:32)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرجا که پا میزاری صحبت از ناموس و ناموسیه |:

خدا بده شانس . . . . . -__-
به ما که دادهBig Grin

-ـــــ- مهدی یعنی . . . . . .

وایسا تو جواب این پیاممو بده اونوقت یه جوری من حساب این غزل و تورو برسم
اوه اوه........

غزل بد بخت شد
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
از اواتارم خوشم میاد لامذهب=)
ولی قدیمی شدع =(
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET
نقل قول: از دختر بچه دار میشی از فربد هم بچه دار میشی دیگه! این که چیزی نیست واسه تو!!!!!

از نظر علمی این کار امکان پذیرۀ ولی ن بطور طبیعی پس 6 تا 5 قلو هم طبیعیۀ خخخخخخخ

نقل قول: کلا منو شیوا خیلی فعـآلیـم!
هعــی

فدا اون توان و کمرت برم خخخخخخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ ، pink devil
(12-10-2013، 20:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:39)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:32)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

ها؟؟؟؟؟
من چ گناهی کردم؟؟؟؟؟Confused

شما نه عزیزم یه غزل دیگه

(12-10-2013، 20:43)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

اوه اوه........

غزل بد بخت شد

|: یعنی . . . .
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(12-10-2013، 20:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تارا ظرف میشوره .. من از پشت سر بغلش میکنم ! <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
kaffe2 این چه فیلمی بوده تو دیدی روت تاثییر گذاشته مرضیه جان؟

بتمـرگ!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
من خیلی منحرفم!
خودمم میدونم ...
کلا خودتون تا الان باید فهمیده باشین! (:
مثلا تو کلاس داشتیم سرو صدا میکردیم ...
معلمه گفت عبدالهی!
نکن!
زشته .. بزرگ شدی .. نهایی هسی!
و منو سافر یکصدا داد زدیــم "کیــــــــــــــــــــــو"؟!
من هرچیزیو بد برداشت میکنم!^ _ ^
دختر منحرفی هسم!-_-
دیگه خودتون مراعات کنین!>_<
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(12-10-2013، 20:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

ها؟؟؟؟؟
من چ گناهی کردم؟؟؟؟؟Confused
یه غزل دیگه رو میگه
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: برو بآو خــرع....×××

اونشب من اصاً خوابم نمیومد<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134

خخخخ

چ شبــی بود...♥

آریآ یآدته نصف شبی گشنمون شد پا شدیم مث گاو سیب زمینی سرخ کرده خوردیم؟؟؟

خخخخ

حآلآ هی ب من میگین صدآت بلنده تنــش<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134

شومـآ هـآ سـآعـت 4 صـُــبــی دآشتین جیغ و داد میکردین خلوچل ها<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
صبا!؟ این نقل قولی که کردی ماله ظهر هست! باز زده به سرت؟

نقل قول: غزال 4 صفر بع نفع ما<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
برو بمیرkaffe2 من اصن تو رو ادم حساب نمی کنم!
20-4 به سود من !
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~JaSmIn~ ، сÜтε Đévìł ツ ، T A R A
(12-10-2013، 20:42)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:41)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:39)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشتمی.....

غزال 4 صفر بع نفع ماBig Grin

مهسای دیواانه،تو این ی ربع چ کار داشتی میکردی؟؟؟؟

سرو کله زدنDodgy
شمارش منافع Big Grin
و آراBig Grin
اس دادن به کسایی که شماره دادن Big Grin
بازم بگم؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET
(12-10-2013، 20:42)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:41)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووف :/

سَ لآم:|

صباصی^__^

خآنم مـــی ^ـــــ^
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان