01-06-2012، 16:24
حجاب که به چادر و اینا نیس به دل و چشم آدمه!!!!!بلههههههههههههههههههه

|
حجاب موردقبول برای صداسیما+تصویر |
|||||||||||||||||||||||
01-06-2012، 16:24
حجاب که به چادر و اینا نیس به دل و چشم آدمه!!!!!بلههههههههههههههههههه
![]() ![]() ![]() ![]()
01-06-2012، 17:18
(01-06-2012، 15:54)sayna نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دقیقا. به حجاب ربطی نداره که .بعضی ادمای بی حجاب متانت و وقارشون از ادمای باحجاب بیشتره
01-06-2012، 17:36
افرینننننننننننننننننننن
01-06-2012، 17:42
من از افراد محجبه خیلی خوشم میاد......
اگه دقت کنین حجاب شبکه ی i film هم یه حجاب کاملا اسلامیه...... اونیکه ما تو صدا و سیما میبینیم خیلی فرق داره با اونیکه شما میگین..... ![]() توی صداوسیما وضع حجاب روز به روز بدتر میشه.... و دیگه نمیشه اسم حجابو روش گذاشت... ![]()
02-06-2012، 14:46
نقل قول: آنچه که در صدا و سیمای جمهوری اسلامی قابل توجه است، تنوع و تفاوت نوع پوششهای استاندارد در هر شبکه است. این تفاوت به خصوص در شبکههای برونمرزی جمهوری اسلامی از جمله العالم، پرستیوی و آیفیلم مشهودتر است. پوشش در این شبکهها به نحویست که شایدگاه عنوان حجاب اسلامی را نتوان بر آنها گذاشت.منظورتون رو دقیقا متوجه نشدم ولی از نظر وقار باید گفت که مجری های شبکه های ما (البته اینایی که عکسشونو گذاشتید و یه تعداد دیگه) عالی اند چون وقتی به تلویزیون نگاه می کنید آدم یک حس خاصی بهش دست میده فرضا اون خانم که اخبار جوانه ها رو میگه وقتی بنده نگاهش می کنم یاد خانواده خودم میفتم! (01-06-2012، 15:54)sayna نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما چادرو تنگنا میدونین؟ حجاب محدودیت نیست بلکه مصونیت است. دختر با حجاب فقط وفقط ارزش خودشو حفظ میکنه. (01-06-2012، 16:24)sama1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از کوزه همان برون تراود که دراوست. به نظر من آدمای بی حجاب یه جور عقده توجه دارن. اینجور میخوان بگن ما هم هستیم.یه نگاهی هم به ما بندازین. ![]()
02-06-2012، 15:29
حجاب کلا
انتی حاله ![]() ![]() ![]()
02-06-2012، 15:30
اون حجاب متفاوتي كه گفتي من فهميدم كدوم مجري رو ميگيد!
02-06-2012، 15:35
هر کی دوست نداشته باشه میتونه رعایت نکنه.اما با این کار جز حراج گذاشتن خودش کار دیگه ای نکرده که واقعا تاسف انگیزه.
03-06-2012، 1:35
حجاب خوبه ها!مخصوصا واسه من ک هیچوقت حوصله ندارم به موهام برسم!
![]() ![]()
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|