02-10-2013، 15:07
دوستت می دارم اگرچه می دانم دوست داشتن گناه است عاشقت هستم گرچه می دانم عشق هم آخر دوزخی دارد می پرستمت گرچه می دانم پرستش كار كافران است
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
||||||||||||||||||||||||||||||||
02-10-2013، 15:07
دوستت می دارم اگرچه می دانم دوست داشتن گناه است عاشقت هستم گرچه می دانم عشق هم آخر دوزخی دارد می پرستمت گرچه می دانم پرستش كار كافران است
02-10-2013، 15:08
آیــــنه " با تـــو ام . . . محــــض رضای خـــدا برای یــــکبار هم شـــده به جـــای چشمـــهایم دلـــم را نشان بـــده تـــا / بدانــــند / دیـــوار ِ دلـــم آنقــــدرها هم که فـــکر میــــکنند کـــوتاه نیــــست گاهـــی زیـــادی کـــوتاه میــــآیم !!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
02-10-2013، 15:09
بـرایِ قـــد کشــیدنــم ،
خیــلی هـا .. کــوتـــــاه آمــدنــد …!
حکایت رفاقت من با تو
حکایت قهوه ایست که امروز به یاد تو تلخ تلخ نوشیدم که با هر جرعه بسیار اندیشیدم که این طعم را دوست دارم یا نه و انقدر گیر کردم بین دوست داشتن و نداشتن که انتظار تمام شدنش را نداشتم و تمام که شد فهمیدم باز هم قهوه میخواهم!
قـدیـما ، زخـم ُ یـکی مـی زد ؛
. نـمک ُ یـکی دیـگه می پـاشید ، . الان امـا هـر دو تـاش ، کـار ِ ی ِ نفـر ِ..!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینـجــــا ، زمین …
ارزانــــتر از هـمه چـــــیز ، انــسان ! نـــــرخَ ش هـــــم بـــــروز نــیست ! امّــــا ، مصـــرفـش تـــــاریـــــخ دارد ! سلام ، تـــــولــــــیدَش ! و انــــــــقضـــایــــــــش ؛ خــــداحــــافــــظ !
02-10-2013، 15:10
هیچ کس از راز دلم آگاه نیست.هیچ کس ازآه دلم به جز قلب تو خبر ندارد.من درمسیر قلب توام.چون مسافری و مقصدم افق دورچشمان توست
02-10-2013، 15:11
بعضی ها ،
هیچ وقت آدم نمی شوند ! در چرخه ی تکامل … چگونه ظاهرِ آدم یافتند ، نمیدانم ! خصلتشان زخم زدن است ! و خراشیدنِ روح ! حالا تو بگو ، چگونه در کنارِ چنین گرگهایی .. اگر چنگ در نیاوری ! دوام می یــابــی !
02-10-2013، 15:11
گاهـے حجم ِ دلتنگے هایَـ م آنقــدر زیــآد میشـود
ڪــﮧ دنیــا با تمامـ ِ وسعتش برایَــ م تنــگ میشود ! دلــتــنگـــم . . . ! دلتنگ ِ ڪـسـے ڪـﮧ گردش ِ روزگارش بـﮧ مَــ ن ڪـﮧ رسید از حرڪـت ایستاد ! دلتنگ ِ ڪـسـے ڪـﮧ دلتنگـےهایم را ندید... دلتنگ ِ خودمـ خودے ڪـﮧ مدتهاست گم ڪـرده ام . . .
02-10-2013، 15:12
نگاه نکن اگه دروغ خواهی گفت به کسی سلام نکن اگر خداحافظی در پیش است . دست کسی رو نگیر اگر رها خواهی کرد . به کسی نگو دوستت دارم اگر دیگری در فکرت است
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|