[sup]کاش دلیل شب بیداری هایم وجودتوبود...نه جای خالیت...[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]دیروزکه دادزدی:دوستت دارم گفتم:نمیشوم بلند تر...امروزکه اروم گفتی:دیگه دوست ندارم گفتم:هیس...چرادادمیزنی؟؟؟[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]دیوانه ام میکند...! فکراینکه...زنده زنده...نیمی ازمن را... ازمن جداکنند!!لطفا تازنده ام بمان...!!![/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]میترسم روزی که بخواهی مرا در اغوش بگیری وبگویی دوستت دارم...دنیا تمام شود[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]تنهابودن قدرت میخواهدواین قدرت راکسی به من دادکه روزی میگفت :تنهایت نمیگذارم....[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]خدا التماست میکنم!!!همه دنیایت ارزانی دیگران...اما!انکه دنیای من است مال دیگران نباشد...[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]کوتاه مینویسم دوستت دارم...امااز دوست داشتنت کوتاه نمی ایم...[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]دلم واسه روزایی تنگ شده که هیچ کسودوست نداشتم...چه خوب اون بی خیالی ها...[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]خدایا ساده از گناهانم بگذر...همانطور که ساده از ارزوهایم گذشتی...[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]دنیا... دنیای ریاضی است..وقتی عشق را تقسیم کردند تو خارج از قسمت من شدی..[/sup]
[sup]خب دوستان تا اینجا کافیه اگه خوشتون اومد دوباره میذارم دوستون دارم.....[/sup]سپاس یادتون نره
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]دیروزکه دادزدی:دوستت دارم گفتم:نمیشوم بلند تر...امروزکه اروم گفتی:دیگه دوست ندارم گفتم:هیس...چرادادمیزنی؟؟؟[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]دیوانه ام میکند...! فکراینکه...زنده زنده...نیمی ازمن را... ازمن جداکنند!!لطفا تازنده ام بمان...!!![/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]میترسم روزی که بخواهی مرا در اغوش بگیری وبگویی دوستت دارم...دنیا تمام شود[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]تنهابودن قدرت میخواهدواین قدرت راکسی به من دادکه روزی میگفت :تنهایت نمیگذارم....[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]خدا التماست میکنم!!!همه دنیایت ارزانی دیگران...اما!انکه دنیای من است مال دیگران نباشد...[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]کوتاه مینویسم دوستت دارم...امااز دوست داشتنت کوتاه نمی ایم...[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]دلم واسه روزایی تنگ شده که هیچ کسودوست نداشتم...چه خوب اون بی خیالی ها...[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]خدایا ساده از گناهانم بگذر...همانطور که ساده از ارزوهایم گذشتی...[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup].[/sup]
[sup]دنیا... دنیای ریاضی است..وقتی عشق را تقسیم کردند تو خارج از قسمت من شدی..[/sup]
[sup]خب دوستان تا اینجا کافیه اگه خوشتون اومد دوباره میذارم دوستون دارم.....[/sup]سپاس یادتون نره