امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×>

(28-09-2013، 18:57)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنی :|
منظورت از هنی آهنگ یاسه
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 335
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Adl!g+
آگهی
نی نی جان من بهت سپاس دادم چون باهات مشکلی ندارم ولی تو با من مشکل داری
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Adl!g+
من از یاس خوشم نمیاد نمیدونم چرا باش حال نمی کنم :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Adl!g+ ، ★BlAcK EvIl★
(28-09-2013، 18:58)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای بای دیوونه ی دومUndecided

سلام خنی
خوبی؟

نه

تو خوبی؟

(28-09-2013، 18:59)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی خواسم بگم آدم حسابت کردم :|

لطف کردی :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Adl!g+
(28-09-2013، 19:00)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو برو ایران منو گوش بده
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Adl!g+
(28-09-2013، 18:53)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2013، 18:51)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2013، 18:49)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2013، 18:46)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:angry2::angry2:
به همه سپاس دادی به من ندادی بده دیگه p336p336Dodgy
لوس....
باشه شوخی کردم نده ببینم شما با من بذبخت مشکلی داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه چه مشکلی باید داشته باشم؟
(28-09-2013، 18:55)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یه لینک بده واسه آواتار
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.google.com :|

برو عمتو مسخره کنDodgy
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
رفتم کافی نت یادم موند دان می کنم :||||

قابلی نداش هنی :|
دستمو ببوس حالا ((:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(28-09-2013، 19:01)assassins creed iv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2013، 19:00)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو برو ایران منو گوش بده
دستت درد نکنه بابت سپاس خیلی مردی
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(28-09-2013، 19:01)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2013، 18:55)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یه لینک بده واسه آواتار
http://www.google.com :|

برو عمتو مسخره کنDodgy
چته خُ؟ :|
جا از این بزرگ تر میخواسی برای پیدا کردن اواتار؟ :|
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان