امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×>

هی شومپتا سلام کنین........
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
خُدآفِض . .. :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 299
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(28-09-2013، 15:14)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2013، 15:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نمنه؟؟؟
تو بلایک اتغاد داری؟Dodgy

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir hossin najafi، best~boy، happy girl، ~LONA~
hمِ سورتی Sleepy

منم هستماDodgy
همه صورتی نیستن Dodgy

نه اعتقاد ندارم Big Grin

میدونستم نداری بزغالِBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
نقل قول: خوش حال باش نویسنده ای من که آرزومه نویسنده شم هرجاهم رفتم درخواست بدم بسته بود

فقط موسیقی و گفتگوی ازاد بسته هست که!

نقل قول: خُدآفِض . .. :|

اصن گمشو تاراkaffe2
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(28-09-2013، 15:17)FARID+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید آخر باید یه روز با من shellshocklive2 رو بازی کنی <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 299<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 299
فکر نکنی یادم میره<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 299<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 299
همین که نویسنده شدی کلاتو بنداز بالا. من خیلی وقته بازی نکردم اینو و اصنم حال و حوصلشو ندارم و شتاب اینترنتمم پایینه.

سلام فریدSmile
(28-09-2013، 15:18)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدآفِض . .. :|

چند بار khدافظی میکنی؟رفتی ی موزو بستی اومدی؟>Sleepy
Channel
فرید فرستادم

ااااا راستی من با تو قهر نبودم؟؟؟؟

ای خاک تو سرم فرستادم :4fv:
(28-09-2013، 15:19)FARID+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خوش حال باش نویسنده ای من که آرزومه نویسنده شم هرجاهم رفتم درخواست بدم بسته بود

فقط موسیقی و گفتگوی ازاد بسته هست که!

نقل قول: خُدآفِض . .. :|

اصن گمشو تاراkaffe2
من هرجارفتم نوشته بسته شده است.
سلامBlush
محو شد در جنگل انبوه تاریکی
چون رگ نوری طنین آشنای من
قطره اشکی هم نیفشاند آسمان تار
از نگاه خسته ابری به پای من

#فروغ_فرخزاد
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
جواب سلام واجب بودادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان