27-09-2013، 21:20
درود بر همه
چه خبر دوستان
خوبید
خبر تازه?¿
چه خبر دوستان
خوبید
خبر تازه?¿
|
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> |
||||||||||||||||||||
27-09-2013، 21:20
درود بر همه
چه خبر دوستان خوبید خبر تازه?¿
27-09-2013، 21:21
(27-09-2013، 21:18)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی گلم....
27-09-2013، 21:23
(27-09-2013، 21:17)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من دوست تو زhنشم ولی تورو نمشناسم ![]()
شووری؟؟؟؟؟
هستی؟؟؟؟؟
داشتم مرلین نگا می کردم
سلام !
27-09-2013، 21:24
(27-09-2013، 21:23)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام هوو جون.....
27-09-2013، 21:25
نقل قول: کلا نمیتونم در مورد خودم،خوب حرف بزنم... ![]() اهان نقل قول: فرید یه روباه دارم عاشق تو شدهعورسک بازی؟ ![]() نقل قول: نوچ .. نیست یَعنی .. :|حیف شد ![]()
لالمونی گرفتین ¿ :|
یه نکته بگم که شناخت من اسون نیست پس اندیشه نکنید که با خوندن نوشته های زیر و چند ماه گفتگو با من می تونید من رو بشناسید.
آدم میان گرایی هستم.(چیزی بین برون گرا و درون گرا) از آدم های با شخصیت و فهیمده خوشم میاد پس اگه شخصیت مزخرفی داری و یا آدمی نیستی اهل دونستن نزدیک من نشو ! اگه مغرورم ، اگه گاهی زیاد مهربونم و گاهی خیلی عصبانی ، اگه از پارتی بازی در هر حدی متنفرم ، اگه زیاد قانون قانون میکنم ، اگه به قول بعضی ها تنها کاری که میکنم خوردن کتاب هست ، اگه ادم خود بزرگ بینی هستم ، اگه توی مدیریت سخت گیرم ، اگه فله ای محروم میکنم ، اگه... می تونی نزدیک نشی!!! میشه گفت از همون زمانی که فلش خور شکل گرفت من این جا بودم و زمان زیادی رو هم همراه با اقا صابر و پویا در تیم مدیریت در خدمت شما دوستان گذراندم. هدف من از این همه تلاش و بودن در فلشخور: کسب تجربه واسه اینده و کمک به پیشرفت فلشخور و آدم شناسی و افزایش دانسته هام دخترها رو دوست ساده خودم می دونم متولد ۶ اسفند هستم. درسم خوبه دست چپ هستم. رشتم علوم انسانی هست(عاشق این رشته ام) علایق: دنبال کردن اخبار جهانی ، بازی های استراتژیکی رایانه و اشپزی و کتاب خوانی و گوش کردن موسیقی و اینترنت اندیشمندان مورد علاقه: جان لاک و افلاطون و ژان ژاک روسو و آلوین تافلر و مارکس و شریعتی و حسینعلی منتظری و... ورزش مورد علاقه: پینت بال و فوتبال و راگبی موسیقی مورد علاقه: راک ، پاپ ، سنتی خوانندګان مورد علاقه: سلنا گومز، بابک جهانبخش، بهنام صفوی ، سیامک عباسی ، شریل کول، استاد شجریان، داریوش و ابی ګروه های موسیقی مورد علاقه: ګروه 7(seven) و the ways و ګروه maroon5 بازیګران مورد علاقه: تام هنکس ، رآبرت دنیرو ، پرویز پرستویی شخصیت های تاریخی مورد علاقه: اروین رومل ، دکتر مصدق و امیر کبیر و کورش بزرگ و میرزا ابوالقاسم قائم مقام تیم فوتبال: المان و بایرن مونیخ و اینتر و ذوب اهن و سپاهان(اصفهانی نیستم و پیوندی هم با اصفهانی ها ندارم) حیوان مورد علاقه: گربه و روباه رنگ مورد علاقه: ابی و مشکی و قرمز و توسی اعتیاد ها: چایی و اینترنت و گیم نت انتقاد پذیرم(به شرط این که درست انتقاد کردن رو بلد باشید) اهل ګفت و ګو. صفت هایی که بهم میدن: توی اینترنت فری مو فر فری(مو هام فر فری نیست ها) و شومپت(گاهی هم شومپت بزرگ و سرور شومپتا! :دی) و روباه صحرا و رومل و اشنایدر و...
27-09-2013، 21:26
نقل قول: خبر تازه?¿ 5 دقیقه دیگه بزن bbc و این که دختر عمه یا یه همچین چیزیت اومده بود. | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|