امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×>

(26-09-2013، 21:26)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 21:23)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 21:20)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 21:09)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ghazal.s' pid='1103008' dateline='1380218828']
من ی ربع دیگه برمیگردم....
ی لیوان ابم برا من بیار دارم از تشنگی میمرمUndecided

پپسی میخوری شیوا جونم؟؟؟؟؟

جان تو منو میشناسی؟Confused

khوشم میاد این روزا hم منو میشناسن ولی من کسیو نمیشناسم Big GrinBig Grin

ار بیاری ممنون میشمAngel

آره بابا تو گفتگو قبلی با هم دوست شدیم......
بیا بگیر برات آوردمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دستت درد نکن داشتم hلاک میشدم

سادغ پسریم بhرفUndecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، sjmmc
آگهی
(26-09-2013، 21:28)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 21:26)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 21:23)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 21:20)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 21:09)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ghazal.s' pid='1103008' dateline='1380218828']
ی لیوان ابم برا من بیار دارم از تشنگی میمرم:-/

جان تو منو میشناسی؟:s

khوشم میاد این روزا hم منو میشناسن ولی من کسیو نمیشناسم :D:D

ار بیاری ممنون میشم:angel:

بیا بگیر برات آوردم:D:D:D:D:D

دستت درد نکن داشتم hلاک میشدم

خواهش عشقم!!!!:D
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااام
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااام
سلااااااااااااااام
سلاااااااااام
سلاااااام
سلاااام
سلاام
سلام

{اوووووف! خُدا میدونه چقد انرژی مصرف کردم واس کپی کردنشBig Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، elnaz-s ، Mïņ̃†êR
نقل قول: فرید تو اصلا میدونی مشکل من چیه ک قضاوت میکنی؟؟؟؟؟
آره حق با تو من نون شب دارم ک بخورم،ولی همه چ ک پول نیس....

نون شب و پول!؟ اینا اون میزانی هم که اندیشه میکنی به هم پیوند ندارن! همون نمونه ای که اوردم(دکتر حسابی که با برادرش کاهو گندیده و نون خشک می خوردن) دلیلش شکست روحی بود در اصل. جا نخور. میگم برات چرا. چون دکتر حسابی و برادرش بی پدر شدن. پدرشون ترکشون کرد. مادر کاری ازش بر نمیومد و پشتیبانی پدر بزرگ هم نبود.

مشکل ادمای زیادی رو دیدم. از جدایی مادر و پدر و خودشون با همسرشون بگیر تا خیانت همسر و یا حتی پدر! این چیزا که میگم از هر دردی بدتره. مطمین باش.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط elnaz-s ، сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR
نقل قول: خواهش عشقم!!!!Big Grin

وای غلبم توام اشغ منیHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(26-09-2013، 21:30)FARID+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید تو اصلا میدونی مشکل من چیه ک قضاوت میکنی؟؟؟؟؟

نون شب و پول!؟ اینا اون میزانی هم که اندیشه میکنی به هم پیوند ندارن! همون نمونه ای که اوردم(دکتر حسابی که با برادرش کاهو گندیده و نون خشک می خوردن) دلیلش شکست روحی بود در اصل. جا نخور. میگم برات چرا. چون دکتر حسابی و برادرش بی پدر شدن. پدرشون ترکشون کرد. مادر کاری ازش بر نمیومد و پشتیبانی پدر بزرگ هم نبود.

مشکل ادمای زیادی رو دیدم. از جدایی مادر و پدر و خودشون با همسرشون بگیر تا خیانت همسر و یا حتی پدر! این چیزا که میگم از هر دردی بدتره. مطمین باش.

از کجا میدونی درد من چیه؟؟؟؟ها؟؟؟

(26-09-2013، 21:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خواهش عشقم!!!!Big Grin

وای غلبم توام اشغ منیHeart

فداتم.......
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET

(26-09-2013، 21:07)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی لیوان ابم برا من بیار دارم از تشنگی میمرمUndecided

جان تو منو میشناسی؟Confused

khوشم میاد این روزا hم منو میشناسن ولی من کسیو نمیشناسم Big GrinBig Grin

ار بیاری ممنون میشمAngel

بیا بگیر برات آوردمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(26-09-2013، 21:24)elnaz-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 21:23)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید تو اصلا میدونی مشکل من چیه ک قضاوت میکنی؟؟؟؟؟

عاشقی دوستم؟

هه....
عشق؟؟؟؟
گور بابای عشق.....

قوی باش!
فکر نکن بقییه درد ندارنUndecidedUndecided
اونـے کـہ واسـہ شُما ادّعا مـے کنـہ
واسـہ بودنِ با مآ دُعا مـے کنـہ!
عآرهـ عزیزم !
شیوا تو بامنم دوس بودی ها!یآدته؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: مطمین باش

فرید من با اینک کیبوردم khراب ولی مطمئنو درست مینویسِ دلت چیزBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
من دردم فرید؟؟ :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان