امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تولد دجال......................

به گزارش البرز، برخی منابع اسرائیلی طی روزهای گذشته دست به انتشار خبری باعنوان تولد "دجال آخرالزمان " از بدنیا آمدن کودکی عجیب الخلقه در سرزمینهای اشغالی فلسیطنیان خبر میدهند که تنها یک چشم دارد و چشم سمت چپش روی پیشانی اش قرار گرفته و فاقد گودی زیرچشم و بینی است ،دراین اخبار تلاش شده این کودک دجال فتنه گر آخرالزمان معرفی شود ...
[/font]
درحالیکه چندی پیش به نقل از یکی از دانشمندان دینی کشور خبر باقی ماندن "فقط 5 نشانه ظهور" منتشر شد خبر تولد نوزادی عجیب الخلقه اسرائیل را فراگرفته است .

به گزارش البرز برخی منابع صهیونیستی با انتشار تصاویری از این کودک عجیب الخلقه از وی بعنوان اصلی ترین علامت آخر الزمان یاد میکنند.
منتشر کنندگان خبر مذکور با معرفی نوزاد مذکور بعنوان یک نوزاد یهودی وی را با دجال که در کتب دینی ادیان بزرگ اسلام ،مسیحیت و یهود ازوی بعنوان فتنه گر آخرالزمان یاد شده ،مقایسه میکنند.

این منابع با طرح این سوال که آیا این نوزاد که اکنون با مرگ دست و پنجه نرم میکند همان دجال فتنه گر است؟ ادامه میدهند: دجال پس از رشد و تکامل جسمی مدعی خدایی شده و فتنه گری در جهان را آغاز خواهد کرد .

انتشار خبرمذکور بصورت گسترده ازسرزمینهای اشغالی آغاز و تاکنون بسیاری از کشورهای جهان را دربرگرفته است این درحالیست که درپیگیریهای به عمل آمده به سرنخ هایی برای استفاده ابزاری از این نوزاد ناقص الخلقه دست یافته ایم. این پیگیریها حاکیست نوزاد مذکور چندی پیش در چین و ازیک پدر و مادر اهل این کشور بطور ناقص متولد شد.

تولد این کودک منجر به بروز ترس درمیان این خانواده چینی میگرددتااینکه با پیشنهاد قابل توجهی ازسوی یک صهیونیست مواجه میشوند.این یهودی با پیشنهاد کلانی اقدام به خرید نوزاد مذکور و انتقال وی به اسرائیل مینماید.

کودکی که هم اکنون در برزخ مرگ و زندگی دست وپنجه نرم میکند به ابزاری برای تحقق آرمانهای صهیونیست مبدل شده است.
باتوجه به اعلام تولد دجال درمیان قوم یهود در احادیث شیعی و انتشارگسترده خبر مذکور این امکان برای رژیم صهیونیستی فراهم میشود تا ضمن تثبیت عقاید دینی یهود صهیونیست بر یهودی بودن اراضی فلسطینیان تاکید نمایند.
پاسخ
 سپاس شده توسط mhidden ، mohsenniceboy ، Armina ، kian. ، فلانی ، ...Sara SHZ... ، 2014 ، Brooklyn Baby ، پرییییییییی
آگهی
سعی کن مطلب جالب بگذاری اخه این چیه اسراپیل اسراپیل اه
شكسپير: هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري**
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
(22-05-2012، 9:03)pouya 34 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعی کن مطلب جالب بگذاری اخه این چیه اسراپیل اسراپیل اه

آدم خوبه از دنیای اطراف خبر داشته باشه و همش دنبال خنده نباشه. خنده زیادی خوب نیست. به عمق این مطلب چند دقیقه فکر کن.
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy
من نگفتم مطلب خنده دار بگذار و نگفتم مطلب خبری نگذار گفتم مطلبی که هر روز ۹۰۰بار می شنویم نگذار `من قبول دارم داره به مردم انجا ظلم می شود مطلبت عمقش قشنگه
شكسپير: هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري**
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
(23-05-2012، 11:58)فلانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی.کیفیت...

بستگی داره کیفیت رو کی تعریف کنه.Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط فلانی
این همونی نیس که میگن امام زمان رو به شهادت میرسونه
آخه تو منو تو دیدم که نوستر آداموس تولد این نوزاد عجیب الخلقه رو پیش بینی کرده بود همونطور که گفته بود دجال اول(یادم نیس کیه)و دجال دوم هیتلره و گفته بود که دجال سومی هم وجود داره
وای به حال ما آدما
مغز داشتن دلیلی برای انسان بودن نیست:| پسته و بادام هم مغز دارند
برای انسان بودن باید شعور داشتHeart

خیلی سخته
تو چشمای کسی که تمام عشقتو دزدید و به جاش یه زخم همیشگی رو بهت هدیه داد
زل بزنی و بجای اینکه لبریز کینه و نفرت شی حس کنی هنوزم دوسش داری!!!!!!Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ...
اره منم تو منو تو دیدمش سما راست میگهConfused
بدبخت شدیمConfused
آنان که با زندگی میسازند زندگی را میبازند
پاسخ
(23-05-2012، 14:47)...Sara SHZ... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره منم تو منو تو دیدمش سما راست میگهConfused
بدبخت شدیمConfused

سارا جونم نترس همه ی نشونه های ظهور امام زمان هنوز کامل نیس ولی میگن بعد از شهادت امام زمان وضع دوباره همین جوری که هست میشه بعد 200 سال بعد امام حسین یا حضرت عیسی مسیح حکومت میکنه بعدا آخرزمان میشه
مغز داشتن دلیلی برای انسان بودن نیست:| پسته و بادام هم مغز دارند
برای انسان بودن باید شعور داشتHeart

خیلی سخته
تو چشمای کسی که تمام عشقتو دزدید و به جاش یه زخم همیشگی رو بهت هدیه داد
زل بزنی و بجای اینکه لبریز کینه و نفرت شی حس کنی هنوزم دوسش داری!!!!!!Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ...
بچه ها بی خیال . فقط در مورد فراماسونی تحقیق کنید و هر مطلبی رو بدون فکر قبول نکنید.:Exclamation
پاسخ
منو با خودتون جمع نبنديد! من نه بدبخت شدم نه از چيزي ميترسم!

گور باباي دجال و اسرائيلي هايه كثافت!
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط sama1

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  قتل در جشن تولد ، قاتل در یکی از برج های الهیه بازداشت شد !
  گرفتن تولد 43 سالگی جنیفر لوپز توسط دوست پسرش
  تولد یک بُز با دو سر
  عجایب خلقت:تولد دختری با دو سر و یک بدن (عکس)
Sad تولد نوزاد دختر بدون خون در رگ هایش ! + عکس
  جشن تولد مسی در روسیه با کیک هم قد خودش ( تصاویر )
  تولد 34سالگی میراندا کر مبارک
  تولد «رولینگ» و هشتمین کتاب «هری پاتر»
  تولد فرزند با کمک یک قو / تصاویر
  زوجی که در انتظار تولد نوزدهمین فرزندشان هستند! + تصاویر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان