24-09-2013، 19:02
کسیم به ششما رعایته ادبو یاد نداده احیانا؟؟؟؟؟؟
پسرید دیگه مشکلتون اینه همه چیو جدی می گیرید اه
|
واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) |
|||||
24-09-2013، 19:02
کسیم به ششما رعایته ادبو یاد نداده احیانا؟؟؟؟؟؟
24-09-2013، 19:04
من با همه شوخی داریم ولی توهین نمیزارم کسی بهم بکنه
منم به تو فش بدم خوشت میاد
24-09-2013، 19:06
تا اونجای که من نظرارو خوندم کسی به شما فوش نداد
شوخی با بی احترامی خیلی فرق می کنه
24-09-2013، 19:33
ای خدا ای خدا منم پسرم ولی دیگه اینقدر عصبی بازی در نمیارم .اولا بابا شوخی بود دوما خجالت نمیکشید این فشا رو به هم میدید.بگذریم من که شماره هشتو راجب خودم قبول دارم البته فقط هشت
25-09-2013، 12:39
اگر زن نبود پرد به دنیا نمیومد ولی اگر مرد نبود زنم نبود اگرم بودن مطمئنا زنده نمیموندن نه از لحاظ عاطفی
آقا اصلا هرچی مشکل داریم از سادگی زنه حوا سیبو خورد ماهم اومدیم اینجا
25-09-2013، 12:43
اتفاقا خانوما خیلیم وفادارن دلتونم بخواد
اگه مردشون بمیره دیگه با کسی ازدواج نمی کنن ولی مردا برعکسن هنو شیش ماه از مرگه زنشون نگذشته می رن زن می گیرن زنا تحملو صبرشون خیلی بیشتره اگه شماها می گید که مردا خیلی از زنا بهترن و صبرشون بیشتره دا نمی زاشت زنا حامله شن مردا رو حامله می کرد
25-09-2013، 12:47
اولا به غییییییییییییییییییییییییییرتمون مینازیم دوما شوما به چتون مینازید!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
25-09-2013، 12:50
جدا از هر بحثی به دختر بودنمون مینازیم
25-09-2013، 13:24
ما به همه چیمون
اگر شیر مردای ایرانی نبودن کی میتونس در برابر حمله حیوانات مثل صدام و حیوانات واقعی در زمان های قدیم باشه ها؟ ما مردا به شجاعتمون به هوشمون به غیرتمون به رانندگیمون به قدرت تفکرمون به همه چیمون مینازیم شما دخترا به چی مینازید؟؟ به اینکه پسرا ازتون خوششون میاد؟به اینکه تا یه مارمولک یا سوسک میبینید سه متر میپرید بالا؟به رانندگی خوبتون؟ اینقدر زد پسر نباش اونی که این مطلبو گذاشته هرکی یه چیزی داره که بهش مینازه ما مردا اگه نبودیم دنیا تو همون حالو هوای هزارو چهارصد سال پیش میموندید علم پیشرفت نمیکرد اینقدر امل بازی درنیارین دخترا
25-09-2013، 19:41
(25-09-2013، 13:24)kourosh A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این یکی رو خوب اومدی | |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|