مدیریت بحث و گفتگو؟
مدیران هم نظرشون رو بگن.
مدیران هم نظرشون رو بگن.
|
همکاری در مدیریت انجمن |
|||||||||||||||||
مدیریت بحث و گفتگو؟
مدیران هم نظرشون رو بگن.
01-12-2011، 12:52
از نظر من پانیذ جان باید کم تر پست و اسپم بګذارند!! تا مدیر بشوند چون مدیر باید میانه رو باشه!!!
جز این نظر دیګری ندارم.
01-12-2011، 12:54
اگه مدیر ها اجازه بدن منم مدیر بخش مسائل مربوط به سخت افزار، لپ تاپ، تپ لت، آیفون و ... باشم
(01-12-2011، 12:52)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید..... (01-12-2011، 12:54)mohamad66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام محمد جان. متاسفانه فعالیت شما به اندازه کافی نیست. شما فعالیت بیش تر در اون بخش مورد نظر برای مدیریت ، داشته باشید، چشم. مدیران لطفا نظرشون رو در پیغام خصوصی به من بگن و نه در اینجا.
01-12-2011، 22:32
من دوس دارم مدیر قسمت (معرفی و نقد بازی) بشم . قول هم میدم که دیگه توی انجمن تخلف نکنم آقا صابر . لطفا نظرتون رو بهم بگین آقا صابر
02-12-2011، 11:37
سلام .
دوست عزیز فعالیت شما خوب است ولی متاسفانه تعداد تخلفات گذشته شما از حد معمول زیادتر است....
02-12-2011، 11:55
خب قول دادم که آقا صابر
02-12-2011، 12:28
من ريش گرو ميزارم تخلف نكنه
هه هه هه دمت گرم داداش
I Love You
02-12-2011، 12:31
حالا آقا محمد بزار یه مدت بگزره فعالیتت رو نشون بده بعدش صابر ارزوش اینه که تو مدیر شی پ یکم کارش سبک تر
درس می گم آقا صابر
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
لوگو انجمن | |||||
اعلام آمادگی برای همکاری بعنوان نویسنده متخصص در انجمن |