07-09-2013، 15:14
ممنون
|
نظرسنجی: بهترین طنز از نظر شما چیست؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
فکوفامیل | 5 | 83.33% | |
په نه په | 0 | 0% | |
جوک ولطیفه | 1 | 16.67% | |
در کل | 6 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
فک و فامیل داریم ؟ (طنز) |
|||||||||||||||||
07-09-2013، 15:14
ممنون
10-09-2013، 17:27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [url=http://www.parsnaz.ir/news_cats_14.html][/url]
زن داداشم برگشته به داداشم می گه :
اگه چی بشه تو منو می بری طلاق می دی ؟ داداشم خیلی جدی برگشته می گه : اگه سکه برگرده به همون ۴۰۰ تومن ! فک و فامیله داریم ؟
********فک و فامیل داریم********
با کلی شوق و ذوق رفتم خونه
می گم پدر جان استادمون گفت بین همه ی کلاس ها من بالاترین نمره رو گرفتم می گه : ببین دیگه بقیه چقدر خنگن فک و فامیله داریم ؟ ********فک و فامیل داریم********
یه فامیل داریم اون زمان که جومونگ نشون می داد
۱۴ هزار تا صلوات نذر کرده بود که جومونگ نمیره فک و فامیله داریم ؟ ********فک و فامیل داریم********
با بابام تو یه ماشین بودیم
بعد ۲ نفر خارجی سوار شدن بابام رفت بپرسه اهل کجایین؟ خیلی با اعتماد به نفس با یه لحن سوالی گفت: mede in ؟ فک و فامیله ما داریم ؟ ********فک و فامیل داریم********
مامانم هر وقت پشت تلفن می خواد با خالم تیریپ صمیمیت برداره
می گه جوجه هات (بچه هات) چی کار می کنن خاله منم می گه خوبن توله تو چی کار می کنن فک فامیله ما داریم؟ ********فک و فامیل داریم********
ما یه رسم خانوادگی داریم اونم اینه که وقتی سفره غذا رو پهن می کنیم
یا آب میاریم لیوان نمیاریم یا لیوان میاریم آب نمیاریم این رسم در کل فامیل ما هستش و نسل به نسل منتقل میشه. کلا خود درگیری داریم! ********فک و فامیل داریم********
کل فامیل می دونن که من تیک دارم دست خودم نیست چشمک می زنم
وقتی میرم پیش خالم هر یک ربع نیم ساعت بهم می گه چیه خاله کاری داری؟ فک و فامیل داریم؟ ********فک و فامیل داریم********
برادر زادم چهار سالشه زنگ زده می گه
عمه اون اسباب بازیه که گفتم حتما برام بخری ها اگه یادت رفت زنگ بزن بهم تا یادت بیارم ********فک و فامیل داریم********
به مامانم می گم بزرگترین آرزوت چیه؟
می گه : بزرگ بشی زود زنت بدم با زنت دعوا کنم حوصلم از این یک نواختی زندگی سر رفت فک فامیله ما داریم؟ ********فک و فامیل داریم********
بابام هرشب که میخاد بخوابه میاد دره اتاقه هرکدوم از ما (سه تا خواهریم) میگه فردا میرید دانشگاه؟
می گیم نه فعلا تعطیله بعد صبح ساعت 6 میاد سه تامونو بیدارمی کنه میگه کلاس ندارید! دیرتون نشه! بابائه دارم؟ فک و فامیله داریم؟ ********فک و فامیل داریم********
زنداداشم جلو روی من به بچش میگه تو روح عمـــــــــــــت !
********فک و فامیل داریم********
بابام اومده باد انداخته تو غبغبش می گه برو چک کن برات یه ایمیل فرستادم
رفتم چک کردم میبینم یه ایمیل خالی زده سابجکتشو گذاشته ما میتوانیم بابائه داریم ؟ فک و فامیله داریم؟ ********فک و فامیل داریم********
از افتخارات ِ مادربزرگم اینه که دووس پسر نداشته
خب وقتی در سن 10 سالگی ازدواج کردی دلت می خواسته دووس پسر هم داشته باشی ؟ ********فک و فامیل داریم********
داشتم ماشین رو دنده عقب میآوردم تو حیات
مادرم اومده فرمون میده … بیا … بیا … بیا … نیا ! لوله آب شیکست خاک به سر ! ********فک و فامیل داریم********
بابام بهم گفت پدر سگه کره خر !
دچار بحران شخصیتی شدم چطور همچین چیزی ممکنه؟
13-09-2013، 21:57
یا آب میاریم لیوان نمیاریم یا لیوان میاریم آب نمیاریم این رسم در کل فامیل ما هستش و نسل به نسل منتقل میشه. کلا خود درگیری داریم! ماهم با ایم مشکل مواجهیم ![]()
22-09-2013، 13:34
زن داداشم برگشته به داداشم می گه :
اگه چی بشه تو منو می بری طلاق می دی ؟
داداشم خیلی جدی برگشته می گه :
اگه سکه برگرده به همون ۴۰۰ تومن !
فک و فامیله داریم ؟
با کلی شوق و ذوق رفتم خونه
می گم پدر جان استادمون گفت بین همه ی کلاس ها من بالاترین نمره رو گرفتم
می گه : ببین دیگه بقیه چقدر خنگن
فک و فامیله داریم ؟
یه فامیل داریم اون زمان که جومونگ نشون می داد
۱۴ هزار تا صلوات نذر کرده بود که جومونگ نمیره
فک و فامیله داریم ؟
با بابام تو یه ماشین بودیم
بعد ۲ نفر خارجی سوار شدن
بابام رفت بپرسه اهل کجایین؟
خیلی با اعتماد به نفس با یه لحن سوالی گفت: mede in ؟
فک و فامیله ما داریم ؟
مامانم هر وقت پشت تلفن می خواد با خالم تیریپ صمیمیت برداره
می گه جوجه هات (بچه هات) چی کار می کنن
خاله منم می گه خوبن توله تو چی کار می کنن
فک فامیله ما داریم؟
یا آب میاریم لیوان نمیاریم یا لیوان میاریم آب نمیاریم
این رسم در کل فامیل ما هستش و نسل به نسل منتقل میشه.
کلا خود درگیری داریم!
کل فامیل می دونن که من تیک دارم دست خودم نیست چشمک می زنم
وقتی میرم پیش خالم هر یک ربع نیم ساعت بهم می گه چیه خاله کاری داری؟
فک و فامیل داریم؟
برادر زادم چهار سالشه زنگ زده می گه
عمه اون اسباب بازیه که گفتم حتما برام بخری ها
اگه یادت رفت زنگ بزن بهم تا یادت بیارم
به مامانم می گم بزرگترین آرزوت چیه؟
می گه : بزرگ بشی زود زنت بدم با زنت دعوا کنم
حوصلم از این یک نواختی زندگی سر رفت
فک فامیله ما داریم؟
بابام هرشب که میخاد بخوابه میاد دره اتاقه هرکدوم از ما (سه تا خواهریم) میگه فردا میرید دانشگاه؟
می گیم نه فعلا تعطیله بعد صبح ساعت ۶ میاد سه تامونو بیدارمی کنه میگه کلاس ندارید!
دیرتون نشه! بابائه دارم؟ فک و فامیله داریم؟
زنداداشم جلو روی من به بچش میگه تو روح عمـــــــــــــت !
بابام اومده باد انداخته تو غبغبش می گه برو چک کن برات یه ایمیل فرستادم
رفتم چک کردم میبینم یه ایمیل خالی زده سابجکتشو گذاشته ما میتوانیم
بابائه داریم ؟
فک و فامیله داریم؟
از افتخارات ِ مادربزرگم اینه که دووس پسر نداشته
خب وقتی در سن ۱۰ سالگی ازدواج کردی
دلت می خواسته دووس پسر هم داشته باشی ؟
داشتم ماشین رو دنده عقب میآوردم تو حیات
مادرم اومده فرمون میده … بیا … بیا … بیا … نیا !
لوله آب شیکست خاک به سر !
بابام بهم گفت پدر سگه کره خر !
دچار بحران شخصیتی شدم چطور همچین چیزی ممکنه؟
لف
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() هیچی دیگه الان همه داریم دنبال دوتا سوزن می گردیم … . . یه پسرخاله دارم که هنوز سه سالش تموم نشده و نمیدونه “زرافه” چیه ؟ مامانم اومد براش توضیح بده که قشنگ متوجه بشه ، گفت : زرافه یه حیوون خیلی گندست ، خیلی خیلی بزرگه ، از دایی سعیدم بزرگتره ! فکر کنم حضورم تو خونه اونقدرا هم بد نیست ، میتونه به رشد علمی این بچه ها کمک کنه !!! . . صبح ساعت ۷ امتحان داشتم زنگ زدم به پسرخالم میگم ببین کسی خونه ما نیست خدا وکیلی ۶:۳۰ زنگ بزن به گوشیم منو بیدار کن ! برگشته میگه : ببین من یادم میره یه ریع قبلش یه تک بزن … . . به بابام بگی : گلودرد دارم میگه آب نمک قر قره کن دندون درد دارم میگه آب نمک قر قره کن سردرد دارم میگه آب نمک قر قره کن کمردرد دارم میگه آب نمک قر قره کن دل درد دارم میگه آب نمک قر قره کن یبوست دارم میگه آب نمک قر قره کن اسهال دارم میگه آب نمک قر قره کن و … ینی مصداق کامل ضرب المثل هرچه بگندد نمکش میزنند رو عملی کرده ! . . داداش گودزیلای من ۶سالشه انقد مامانمو اذیت کرد مامانم عصبانی شد گفت : اگه بیام انقد میزنمت که به خر بگی داداشی … خب آخه مادر من به من چه آخه ؟؟؟ . . خواهر و بردارم که از من کوچیکترن دارن تو خونه میزنن تو سر و کله ی هم … بابام به مامانم میگه : اینارو ببین عینه تام و جری از صبح تا شب فقط دنبال همن ! مامانم هم با دست منو نشون میده میگه : اینم هم عینهو اون سگه که تام و جری ازش حساب میبرن !!! . . مامانم داره تو غذا دارچین میریزه … من : دارچین نریز دوست ندارم ! مامان : تاثیری تو مزش نداره ! من : پس چرا میریزی ؟ مامان : خوشمزش میکنه !!!!! با این توجیه الان سالهاست غذاهامون مزه دارچین میده ولی دارچین تاثیری تو مزش نداره … .
. از جمله سرگرمیای مامانم اینه که تو خونه بگرده و از این و اون بپرسه اگه اینو نمیخوای بندازم دور … همین روزاس که بزارتم دم در ! . . بچه بودم مادرم به من یاد داده بود تو خونه که تنها هستی کسی رو راه نده و خلاصه از این حرفای امنیتی که هر کسی به بچش میگه ! یه روز عمه و عموهام اومدن خونمون ، نزدیک ۱۰-۱۲نفر بودن ، منم که تنها خونه بودم اونارو راه ندادم ؛ هرچی اونا و همسایه ها میگفتن اینا فامیلاتونن من زیر بار نمیرفتم … تازه سرمو از پنجره می کردم بیرون اونارو با سنگ میزدم ! ینی یه همچین بچه مطیع قانونی بودم من … . . یه بار بابام گفت برو چایی بریز ، منم گفتم تو نزدیکتری به آشپزخونه تو برو بریز بیار بخوریم ! پا شد رفت اون سر پذیرایی نشست گفت حالا تو نزدیک تری ، تو برو بریز بیار بخوریم … . . بچگیام که فامیلامون میومدن خونمون بچه هاشونو یه گوشه گیر میاوردم تا میخوردن میزدم ! البته خونشون که میرفتم تاااااا میخوردم میزدنماااا … فک و فامیل انتقام گیره دریم ؟؟؟ . . داﺩﺍﺷﻢ ﺩﻳﺸﺐ ﮐﻠﻲ تقلب ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍ ﺍﻣﺘﺤﺎن ﻓﻴﺰیکش ، صبح ﻳﺎﺩﺵ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺒﺮﻩ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺩﺭﺑﺴﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﺳﻮﻧﻪ ! واقعا راضیم ازش … . . به مامانم میگم : شام چی داریم ؟ میگه : آنچه گذشت ! میگم : غذای جدیده ؟ میگه : عارع … میگم : خو حالا چیا داره توش ، واسه سلامتی خوبه ؟ میگه : هرچی تو این هفته پختم و کوفت نکردی رو قاطی کردم دوتا تخم مرغم زدم بهش و مث کتلت سرخش کردم ! اگه اینم کوفت نکنی فردا شب پس از سالها داریم … . . بابام ﻣﯿﮕﻪ ﺍﻭﻝ ﮔﻮﺵ ﮐﻦ ﺑﺒﯿﻦ ﭼﯽ ﻣﯿﮕﻢ ﺑﻌﺪ ﯾﺎ ﻗﺒﻮﻝ ﮐﻦ ﯾﺎ ﺑﺮﻭ ﻓﮑﺮﺍﺗﻮ ﮐﻦ ﺑﻌﺪ ﻗﺒﻮﻝ ﮐﻦ !!! پدر دمکراته ما داریم ؟؟؟ . . یه فامیل داریم اسم پسرش هامونه (به معنی دشت) ، اسم دخترش صحرا (به معنی صحرا) حالا دوشواری من اینه که ببینم اسم بچه بعدیشو چی میذاره ؟ الف – بر و بیابون ش – پارک ظ – فضای سبز ه – محیط زیست . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SMSkhor.IR . الان مادرم اومده میگه بیا دلستر بخور پسرم ، تعجب کردم میگم دستت درد نکنه ! میگه آخه از این تلخاست کسی نمیتونه بخوره … . . خسته و مونده رسیدم خونه میگم سلام مامان غذا چی داریم ؟ مامانم با مهربانی بی سابقه ای میگه سلام عزیزم چند لحظه صبر کن الان نهارو حاضر میکنم … با کمال تعجب میگم مامی مهربون شدی ؟؟؟!!! میگه اه تویی ؟ فکر کردم مبیناست (آبجی کوچکم) ! کارد بخوره اون شکمت اول برس بعد نهار نهار کن ، از صبح تا الان پای گاز وایسادم … خلاصه یک قشقرقی به پا کرد که نگو و ننویس … در مورد افق و سر راهی بودن با من حرف نزنید اعصاب ندارم ! آهنگ هم نمیخوام بدم بیرون اعصاب اون رو هم ندارم ! اصلن کلا اعصاب ندارم ! . . مامانم کارگر آورده خونه رو تمیز کنه … بعد به من میگه برو اون اتاقتو تمیز کن الان بیاد بخواد اونجارو تمیز کنه ببینه کثیفه زشته !!! . . به مامانم میگم میخوام ازدواج کنم ! مامانم : غلط میکنی … من چرا ؟؟؟؟؟ مامانم با یه حالت معصومانه : آخه تو دلت میاد مردم به من بگن مادرشوهر ؟ . . چند روزه بدجور سرما خوردم ، دیشب مامانم میگه پسرم فردا نرو دانشگاه ، عزیزم استراحت کن ! منم نرفتم … هیچی دیگه از صب ساعت ۶ دارم کابینتارو دستمال میکشم بعدش باید دیوارای آشپزخونه رو تمیز کنم الانم داره فرشای پذیرایی رو جمع میکنه که بشورم ! . . تلویزیون داره آتش سوزی جنگلهای استرالیا رو نشون میده ، خواهر زاده م اومده میگه حیف شد دماغتو عمل کردی وگرنه الان خرطومت رو آب میکردی میرفتی آتیش رو خاموش میکردی !!! . . مامانم توی حال خوابیده بود منم تلویزیونو خاموش کردم سعی کردم سر و صدا نکنم ، رفتم توی آشپزخونه نشستم مثل کوزت واسه دل خودم داشتم سبزی پاک می کردم که یهو زنگ آیفونو زدن ! دیدم مامانم به تاخت پرید گوشی آیفونو ورداشت گفت کیه ؟ یارو گفت : لباس کهنه کفش کهنه دارین ؟ مامانم هرچی از دهنش درومد به یارو گفت بعدم کلی فحش بار من کرد که چرا خونه اینقدر ساکته آدم از خواب می پره هول میکنه ؟ ینی خدا آمریکارو لعنت کنه با این تحریماش … . . یکی از فامیلامون اسم بچشو گذاشته سپنتا ، هر موقع ننش صداش میزنه میگم ۱۵تا … اینم فک و فامیله اونا دارن ؟؟؟
24-09-2013، 22:31
بخدا حوصله خوندن ندارم نازنین ولی قبولت دارم
![]() ![]() ![]()
24-09-2013، 22:36
![]() ![]() ![]()
24-09-2013، 22:48
مخسسسسسسسسسسسسسی
24-09-2013، 22:56
خیلی با حال بودن
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|