امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(21-09-2013، 14:32)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:28)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:27)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:24)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:21)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا با خودم میحرفم(برا خودم نوشابه باز میکنم سوز به دلتون)

سلام مهسایم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 328

مهسا؟

چطولی عشقم (زارت)؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم عجقم
این فرید خله رو دیدی؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خیلی خله وضعه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروره شومپتاس دیه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههههههدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، PROOSHAT
آگهی
:||||||||||||||||||

بچه خانه ی فلشخـور /:
خوب، ولی اشتباه...
نقل قول: چطوری تو؟
خیلی وقته اس نمیدی آبجی قرار بود نت و جمع کنی نه من

خوبم داداشی♥

گوشیم خموشه cof

بوخش ):
cof cof
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N
میگم زوده ماهی AngryAngryAngryAngry

نقل قول: شیطونه میگه از این به بعد به هیچکی مجال ندم اول بشه ها× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 328

هع. تو می خوای مدیر ثابت شی!؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط M.K.N
(21-09-2013، 14:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من قرم
به ...
نقل قول: پس تو هم تحویل بگیر من کمبود محبت برادری نکنم × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 328

به...

من قرم
قرم
قرم
قرم
قرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صادقـو نمیبینم کوجآس ؟Undecided
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، sjmmc
(21-09-2013، 14:35)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:33)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزاله فقط سپاس میزنی!؟ Big Grin

نقل قول: اره خیلی خله وضعه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[url=http://emoticoner.com][/url]
ببین من از تو دیوونه ترما! ستاره و مرضیه می دونن. با خودم حرف بزنم چیزای ناجور میگم پس دهن منو باز نکن.

اولا ک غزال ن غزاله!!!!!!!!!
آره دو باره جغد درونم فعال شدهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
چه جغد قشنگیAngelAngel
میدونستی من جغد دوس دارم چشاش خیلی قشنگهAngel

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، PROOSHAT ، сÜтε Đévìł ツ
ماکان ینی چی بت بگم دیوون منم چرا اینطوری میکنی کیبوردم ترکیدِcryingcryingcrying
Channel
ماکان اون پستی که به خاطرش بهم اخطار دادی متنم داشته شما ندیدی!! :|
باور کن همون موقع ویرایش کردم!! :|
قبل اخطار!! :|
من میرم دیگه بابام که اومد خونه دوباره بدون این که بفهمن تا الان پاش بودم میشینم پای پی سی!! :|
Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، M.K.N ، Apathetic ، FARID.SHOMPET
://///
خوب، ولی اشتباه...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان