امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(21-09-2013، 13:13)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامBlush
من تازه اومدم.
چ خبره؟

کوفتو سلام!!!!!!!!!
میزاشتی فرداAngryAngryAngryAngryAngry
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
آگهی
یه جوک =))

من پشت کامپیوترم ((:

میدانم دارید از خنده میمیرید ((:
 سپاس شده توسط dj amir 1992 ، FARID.SHOMPET ، ƝeGaЯ ، black devil
(21-09-2013، 13:12)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:07)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:05)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی!!Angel

سلام داش صادق:cool:
Angel
(21-09-2013، 13:07)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم داش صادخ!
با آواتارِ عشقم جانی دِپ!♥ Dodgy
سپههههههههههههههههههههههههررررررررررر؟!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 297
Angel
(21-09-2013، 13:07)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادخ =)
Angel
بقیه ام سلام کنن!! :| Big Grin

:|
چطوری؟=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط dj amir 1992 ، sjmmc
همه درود بر هم
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET
(21-09-2013، 13:13)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:08)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:06)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینجا نیستمAngel

اینهمه میگفتی صبح میام این بود؟× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 297
الان مـــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــای؟× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 297

ببkhشید رفت بودم اراک الان اومدم AngelAngel

اراک چیکار میکردی؟
چرا خبر ندادی؟
هــــــــــــــــــی× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 297

شوhر khاhرم پایان نام دکتراشو ارائ میداد رفتیم اونجا شرمند من khودم سُب فhمیدم میkhاستم برم دانشگا ک گفتن فردا برو امروز بریم اراکAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط dj amir 1992
(21-09-2013، 13:14)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جوک =))

من پشت کامپیوترم ((:

میدانم دارید از خنده میمیرید ((:
wooooooow گلوله ی نمک
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط dj amir 1992
جونمــی شیوآ فـک کنـم بد ازت بردآشـت کردمـ آبجـی &__^

مآکآن هَلـه هولـه ؟Confused ذره بینـو بردآرمـ مآکآن دآرع ریز میشـه !
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mïņ̃†êR

ههههههه. نمی تونم جلوی خودمو بگیرم(شوخی) Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Aiden Pearce ، сÜтε Đévìł ツ ، ƝeGaЯ ، dj amir 1992 ، Mason ، ★BlAcK EvIl★ ، pink devil ، Łost Đλtλ ، PROOSHAT
(21-09-2013، 13:14)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صـادخخخ .. دخـدر عموت بیمـاریش چی بوده ؟
Sad
میشه گیر ندی؟؟
خیلی درد دارم!!Undecided
تازه داره یادم میره!! Undecided
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Apathetic ، FARID.SHOMPET
خدافس همگي!!!!!!!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، dj amir 1992 ، M.K.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان