امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

صادخ =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 293
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
بعضیــــــــ دختــــــرآ ی طـــــوری خودشونو می گیرین ..

کـــــ نمیشه گف خـــو جوجه فردآ مدرســــــه داری سرویــــــست میــآدآ برو بکپ :| .. ((:

متــن آینده ی پـــرو مرمر سلطون ((:

خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط ^ali^ ، PROOSHAT ، pink devil
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *2gether4ever*، ghazal.s، happy girl، MAKAN، pink devil، ^ali^، ~LONA~، ƝeGaЯ، النا3000§، عشق سلنا، فرید_رومل، مهسا......، پروشات، ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖2 کاربر پنهان

aaaaaaaa دوردیف شدِAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، Mïņ̃†êR ، ƝeGaЯ ، ^ali^
(21-09-2013، 13:07)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:04)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:01)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 12:59)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 12:57)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوف اوف اینجارو ببین این چی شده تو هم شادی کچله بودی که نیازمند سپاس بودی ؟؟!Big GrinTongue مارو باش خیلی عقبیم از فلش

مـن نیآزمنـد سپآس ؟Big GrinHuh

مـن کـه بآلآم /:

تآزه ی مدت نبـودمـ مث بقیـه پیشرفـت نکـردم تو سپآسآم ..Angel

نشآیی مقـدم خو دیـه چ خـبرآ ؟ مـن هنـوزم شآدی7 رو دوس دآلـمـ

خودم از اول حواسم بهت نبود پیشرفت کردی من پس افتادم همش تقصیر رومل هست که منو نویسنده نکرد زار زدم باز نکرد درخواست دادم باز نکرد من چیم کمه
فریـده دیگـه :|

از خدآشـه منـم کآربر بآشـم !

بآز خوبـه صآبر بم اعتمـاد کرد نویسندم کرد ..

پیشرفت ؟ کودوم پیشرفتو میگیع داداش 2000 تا سپاس از قبلـن بالا رفـتم ..!

بقیـه کـه تازه عضـو شدن 8000 تا شـدع سپآسآشـون ..!

من اونقدرا هم جدید نیستم هی میگی جدید جدید kaffe2
اوووففف Dodgy

اگه ماه اخر 2012 اومده بودم انقد ایراد نمی گرفتی kaffe2
یه جوری میگی جدید انگار دو روز پیش عضو شدم kaffe2
با کی هستی ؟؟!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(21-09-2013، 13:07)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig Grinده فرید چرا تو عمرت یه کار نیک نمی کنی بابا فرق منو تو تو 1 ساله حدودا تا 2 سال بابا منو نویسنده کن الان همه بچه ها کوچیک تر از من مدیر شدن من در کف یک کوچم هنوز نویسنده نشدم crying
اينجوري ميگي بد تر لج ميكنهBig GrinBig Grin
ياد دوران خودم افتادم هي گير ميدادم:cool:Sleepy
نگــی بپرس ازم! (:
زود تنــد سریـع بیـآ پـ.خ بپـرس!
سـلآم مهسـایم!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سـلآآآآام شیـــــوایـــــــــــــم!♥ ^ _ ^
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ƝeGaЯ
نقل قول: فریـده دیگـه :|

1- فرید
2- اقا فرید
3-یادت باشه موافقت من نبود نویسنده هم نمی شدی
نقل قول: رو نقه ضعف من دس میذاری عاقا ! × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 293

اوهوم × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 293
هینه که هست. پس به هر کسی هم سپاس ندی به من یکی باید بدی× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 293

احسان من یاد چی انداختمت!؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط PROOSHAT ، Łost Đλtλ
(21-09-2013، 13:06)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینجا نیستمAngel

اینهمه میگفتی صبح میام این بود؟× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 293
الان مـــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــای؟× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 293
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mason ، pink devil
فقط چن دقیقه نبودما 3 صفحه رفتین جلو
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(21-09-2013، 13:07)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:06)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه جمعشون جمعه
صادخ
فرید
مرمر
ماکان
الی
ستی
پلوشات
وبقیه
تو این حقو نداری به دوست من بگی پلوشات فهمیدی؟!Dodgy

مهسا=ستی؟
عباس=پلوشات کیه؟نه نفهمیدم کیه؟
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان