امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(21-09-2013، 8:42)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِحسآن؟kaffe2
پــــــــــــ نــــــــــــــــــ پـــــــــــــــ
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(21-09-2013، 8:42)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يا خدا امروز بايد دوره بيوفتم تو خيابون لباس بگيرم cryingcryingcrying
نمي خوام برم مدرسهcrying

اسم مدرسه رو جلوی من نیار لفطا=لطفا
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 266
 سپاس شده توسط τοxικ ، z.l♥ve
(21-09-2013، 8:44)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:42)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يا خدا امروز بايد دوره بيوفتم تو خيابون لباس بگيرم cryingcryingcrying
نمي خوام برم مدرسهcrying

اسم مدرسه رو جلوی من نیار لفطا=لطفا

خخخخخخخخ همه از مدرسه شاکین دلتون آب که امسال میرم دانشگاه =)
حرف بی ربطیست که مـــــــرد گریه نمی کند
    گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مـــــــــرد باشی تا بتوانی گریه کنی…

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 266
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(21-09-2013، 8:43)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:42)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:40)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:38)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:36)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردین من فقط سپاس میدم پس حال کنید
ینی همچین آدمه فداکاریم من

یه چی مَگَمآ .. (:
(21-09-2013، 8:36)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــخـــم مـــنو یاری نمیکنه (: بودی!؟ |:

نَع .. :|

عآدی مَنظورَمه .. (:
آهان (: هع حالا میشی!؟

آرِع عَزیزَم .. (:
یــــوهــــو تنکیو دوست خوبم .... (: |:
[/quote]

قُربونِت عَزیزَم (: |:
(21-09-2013، 8:43)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِحسآن؟kaffe2
پــــــــــــ نــــــــــــــــــ پـــــــــــــــ

:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
(21-09-2013، 8:43)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای باباDodgy
فرید اینجا Hک شده؟Dodgy
من صفحه رو رفرش میکنم گوگل کروم اتوماتیک میبنده صفحه رو و یه اخطار میده و دیگه صفحه رو باز نمیکنهDodgy
فك كنم كار كار آوا هستشfishingbathtime
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، z.l♥ve ، FARID.SHOMPET
مطمئنا فرید دنبال لینک آهنگی چیزیه چون توی بازدیدا هستش ولی توی سپاس دهنده ها نیستش |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 266
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، T A R A ، FARID.SHOMPET
فَرید؟kaffe2

مآکآن؟kaffe2

کوشین شُمآ دوتآ؟ kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، z.l♥ve ، FARID.SHOMPET
بچه ها شما ها چند بار پروفایل فرید رو نگا کردین!؟....(: !؟
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، FARID.SHOMPET ، T A R A
نقل قول:  ای خدا.... من الان چیکار کنم؟

بهرام خر گوشیش رو دایورت کرده! بهش اس ام اس بده بگو گیمنت شد فردا ساعت 11 و 20 دقیقه توی مترو.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط z.l♥ve ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، .. ReZa ..
(21-09-2013، 8:48)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها شما ها چند بار پروفایل فرید رو نگا کردین!؟....(: !؟
چراااااااااااااا؟
حرف بی ربطیست که مـــــــرد گریه نمی کند
    گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مـــــــــرد باشی تا بتوانی گریه کنی…

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان