امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(21-09-2013، 8:36)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:31)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون مريم هم برا همين اخراج شد طرف حق رو نگرفتو دهنشو واز كرد به فريد و من و ...فحش داد و محروم شد.
باز شماها که خوبین بهتون فقط توهین شدSleepy
دختره ی ... با پروفایلِ مرضیه اومد منو محروم کردDodgy

(21-09-2013، 8:32)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: موافقم× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 265

به این نتیجه رسیدم خیلی بدون فکر کردن زر میزنیkaffe2

فرید پررو شدیاDodgy
برا همين فريد اون موضوع رو زد تو انجمن با عنوان(رمز ها مهمترين اطلاعات...)بغيشو نمي دونم

ولش بعضي وقتا فريد همين جوريه Big Grin
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، M.K.N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
آگهی
(21-09-2013، 8:35)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا احتمالا گیمنت پرید! امیر حسین چشم آبی گفت تا 10 خبر میدم ولی خبری نشده تاکنون! احتمالا بیوفته فردا تهران! امروز کرج هم خبری نی! بهرام رفته دنبال مدرسش و مهدی هم که به تو گفت و عرفان پانزر هم رفته نارمک و...Dodgy
 ای خدا.... من الان چیکار کنم؟
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 265
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(21-09-2013، 8:39)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس ها 30367
سپاس شده 27782 بار در 10128 ارسال

نبینم کسی درباره ی سپاس چیزی بگهkaffe2

فَرید این چَند وَخت که نیستی سِپآسآمو بیشتَر اَ تو میکُنَم فَهمیدی؟ kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، z.l♥ve ، τοxικ ، FARID.SHOMPET
(21-09-2013، 8:38)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:36)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردین من فقط سپاس میدم پس حال کنید
ینی همچین آدمه فداکاریم من

یه چی مَگَمآ .. (:
(21-09-2013، 8:36)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:35)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:34)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:33)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهآن .. (:

دوسم میشی ... (:

مَگه نَبودَم ..؟ (:

مـــخـــم مـــنو یاری نمیکنه (: بودی!؟ |:

نَع .. :|

عآدی مَنظورَمه .. (:
آهان (: هع حالا میشی!؟

(21-09-2013، 8:39)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس ها 30367
سپاس شده 27782 بار در 10128 ارسال

نبینم کسی درباره ی سپاس چیزی بگهkaffe2

kaffe2حالا مثلن چقدر تفاوتشه؟

خیلی تفاوتشه فهمیدم |: نشمارده بودم که چند رقمیه |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 265
 سپاس شده توسط T A R A ، z.l♥ve ، τοxικ ، FARID.SHOMPET
(21-09-2013، 8:40)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:38)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:36)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چی مَگَمآ .. (:
(21-09-2013، 8:36)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:35)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:34)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسم میشی ... (:

مَگه نَبودَم ..؟ (:

عآدی مَنظورَمه .. (:
[/quote]

آرِع عَزیزَم .. (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
يا خدا امروز بايد دوره بيوفتم تو خيابون لباس بگيرم cryingcryingcrying
نمي خوام برم مدرسهcrying
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
اِحسآن؟kaffe2
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє
(21-09-2013، 8:42)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:40)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چی مَگَمآ .. (:
بگو مگه جلوتو گرفتم ؟
:llllllll
حرف بی ربطیست که مـــــــرد گریه نمی کند
    گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مـــــــــرد باشی تا بتوانی گریه کنی…

سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(21-09-2013، 8:42)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چی مَگَمآ .. (:

مَگه نَبودَم ..؟ (:

عآدی مَنظورَمه .. (:

آرِع عَزیزَم .. (:
[/quote]
یــــوهــــو تنکیو دوست خوبم .... (: |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 265
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، T A R A
ای باباDodgy
فرید اینجا Hک شده؟Dodgy
من صفحه رو رفرش میکنم گوگل کروم اتوماتیک میبنده صفحه رو و یه اخطار میده و دیگه صفحه رو باز نمیکنهDodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط τοxικ ، z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان