امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

چقد این آهنگو دوس دارم!!Heart
حالا هی غلط بگیر از...
نامه های نا نوشته م...
یا که اوراق بهادار...
بده جای سرنوشتم...
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
آگهی
(20-09-2013، 17:19)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 17:16)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برشما علامه هنی

خوبی؟ Big Grin

نبودی . .

زهرمار Big Grin

آره خوبم تو خوبی Angel

آره نبودم مشکلیه Dodgy Big Grin

یا علامه بیا و کمی ما را پند ده ! Big Grin

مشکل که نع ولی دلمان برایت تنگ شده بود
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(20-09-2013، 17:22)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 17:19)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 17:16)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برشما علامه هنی

خوبی؟ Big Grin

نبودی . .

زهرمار Big Grin

آره خوبم تو خوبی Angel

آره نبودم مشکلیه Dodgy Big Grin

یا علامه بیا و کمی ما را پند ده ! Big Grin

مشکل که نع ولی دلمان برایت تنگ شده بود

همه دلشون واس من تنگ میشه Big Grin

کلا من متعلق به همه ام Big Grin

(هوی فکر بد نکنی Dodgy )
 سپاس شده توسط sjmmc
نقل قول: به نظرتون برم؟

ها بریو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(20-09-2013، 17:23)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(هوی فکر بد نکنی Dodgy )
منحرف!!
:|
Take The Gun
&
Count To Three
اینجا دقیقا چه خبره این که مثل چت روم می مونه
اون که از من گذشت، واسه من درگذشت... پس روحش شاد و یادش فراموش!
 سپاس شده توسط sjmmc ، Mïņ̃†êR ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، TokTaM75
(20-09-2013، 16:58)TokTaM75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 16:48)TokTaM75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 16:43)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر خاله هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو حرف بزن
خیلی دوست دارم.چه خبر؟
گاهی سکوت کوتاه ترین تکلم فریلد است وگاه نبودن زیباترین دلیل حضور
واقعا چه ظریفانه است خلقت آدمی به نگاهی می شکند به لحنی میسوزد برای دلی میمیرد به نگاهی جان میگیردو به یاد عزیزی میتپد
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(20-09-2013، 17:24)mahlajoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا دقیقا چه خبره این که مثل چت روم می مونه
دقیقا همونه!! :| Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
(20-09-2013، 17:21)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسخره كردى؟Angry

چی بگم اخه بت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(20-09-2013، 17:24)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 17:23)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(هوی فکر بد نکنی Dodgy )
منحرف!!
:|

خودتی Big Grin
 سپاس شده توسط sjmmc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان