امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(20-09-2013، 17:05)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 17:05)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 16:54)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی سلام *^_^*

هنی ^_____♥_____^

جانم؟

گند زدی بہ عشق و محبتم بد!! :|

when you smile , I melt inside

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، TokTaM75
آگهی
(20-09-2013، 17:07)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: يكى به من ادرسو بده

گوجه نزار عیزم

بعدم پولیه پول داری؟
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 209
 اره ت بده:angry2:
سلام برشما علامه هنی

خوبی؟ Big Grin

نبودی . .
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
سلام من تازه وارد اینجا شدم و نمی دونم دقیقا چه جوریه به هر حال همگی سلامBig Grin
اون که از من گذشت، واسه من درگذشت... پس روحش شاد و یادش فراموش!
 سپاس شده توسط sjmmc ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(20-09-2013، 17:15)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 17:05)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 17:05)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 16:54)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی سلام *^_^*

هنی ^_____♥_____^

جانم؟

گند زدی بہ عشق و محبتم بد!! :|

چرا؟ ):
(20-09-2013، 17:16)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 17:07)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: يكى به من ادرسو بده

گوجه نزار عیزم

بعدم پولیه پول داری؟
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 209
 اره ت بده:angry2:

تو چرا انقد عصبی هستی؟بت میدم ولی نه اینارو یه چیز دیگه خخخ

بیا هر کی دیگه بود بت نمیدادا گفتم که بدونی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://freesmile.ir/62/index.htm
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(20-09-2013، 17:16)mahlajoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من تازه وارد اینجا شدم و نمی دونم دقیقا چه جوریه به هر حال همگی سلامBig Grin
علیک سلام...Angel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(20-09-2013، 17:16)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برشما علامه هنی

خوبی؟ Big Grin

نبودی . .

زهرمار Big Grin

آره خوبم تو خوبی Angel

آره نبودم مشکلیه Dodgy Big Grin
همه من از شما ی سوال داشتم :

به نظرتون من برم الان به یکی زنگ بزنم یا نع ؟ی نموره هم اگه باش بد حرف بززنم؟چون از دستش عصبانی ام دوستمه . .

فکر کج نکنین ...

دو دلم ولی باید بگم بش..

به نظرتون برم؟
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

مسخره كردى؟Angry

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان