امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

شیوا مجبورم کرد بیام Dodgy

حالا کو دخدر خالت ؟ Shy

سَلــآم Rolleyes
 سپاس شده توسط Apathetic ، Mïņ̃†êR ، TokTaM75
آگهی
ایش ایش ایش ConfusedConfused

بآی :|
خوب، ولی اشتباه...
(20-09-2013، 16:47)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 16:43)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 16:42)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 16:37)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرمر تو میدونی اون نکاره کار کی بود/

اون که همه توش بودن؟توام دیدی مگه؟

درست است من اون روز نبودم اما دیدم

اون پسره که داشت از تو برفا میافتاد چه باحال بودا

ها کدومو میگی امیر من نمیفهمم ConfusedHuh

تو پس ندیدی

یکی داشت برف میزد و...

خیلی باحل بود

تو کدومو میگی؟:84:
سلــــآم شوهـــرDodgy
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط pink devil ، Mason
(20-09-2013، 16:46)TokTaM75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 16:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکتم عزیزم صحبت کن خوش اومدی جیگرمHeartHeart
مرسی عزیزم.

موسیقی دوریت را چه کسی مینوازد که صدای سکوتش همه ی هستی ام را فرا گرفته استShy

خوبی چه خبر؟مدرسه چه خبر؟Big GrinBig Grin× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 205
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(20-09-2013، 16:43)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر خاله هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو حرف بزن
خیلی دوست دارم.چه خبر؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، امیررضا*
سلام به همه...Angel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Mïņ̃†êR ، *Armila* ، TokTaM75
هوی ندا خوتو جمع کن

شادی بیشوور حالیت نیست دارین لاو میترکونیم

صادق سلام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason
بدرود من برم خونه ی مادبربزگ هزار تا قصه داره
 سپاس شده توسط sjmmc
(20-09-2013، 16:48)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 16:46)TokTaM75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 16:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکتم عزیزم صحبت کن خوش اومدی جیگرمHeartHeart
مرسی عزیزم.

موسیقی دوریت را چه کسی مینوازد که صدای سکوتش همه ی هستی ام را فرا گرفته استShy

خوبی چه خبر؟مدرسه چه خبر؟Big GrinBig Grin× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 205
مدیرمون عوض شد.فردا 4ساعت پشت سرهم زیست دارم.Confused
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، sjmmc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان