امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(19-09-2013، 20:48)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=59557

برید اینجا جواب بدیدBig GrinBig Grin

اگر امتیازتان بین 33 تا 35 است: شما میبایست در ماه شهریور متولد میشدید

شماره 6 گزینه د
چی بود:297:5:4fv::N56::ag54:
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 110

فقط از اینا : )
 سپاس شده توسط pegah jb ، Mïņ̃†êR
آگهی
(19-09-2013، 20:53)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 20:50)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 20:48)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه بار انجامش دادم جواب همون مرداد در اومدAngel

اره ماله منم دقیقا همون شهریور اینو برای ستاره خانوم گذاشتم
مچکریم نظرمان را اعمال خواهیم کردBig Grin

سپاس شده توسط PROOSHAT ، Mïņ̃†êR
نقل قول: میتونی تا یزد بیایی؟
زیادم دور نیستا !

باع پشیمون شدم تنهایی خوش بگذره
Channel
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، Łost Đλtλ
(19-09-2013، 20:51)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 20:51)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 20:49)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 20:48)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبین؟؟؟؟

بهههههههههههههههههههله...شما خوبی؟؟؟؟؟؟؟

ن زیاد!!!!!

چهرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودتو اذیت نکن،من تقریبا هیچ وقت خوب نیستم!!!!!

فعلا من میرم!!!!!
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
(19-09-2013، 20:54)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُزی اَ پَریشَب پآیِ یِ سِری آدَمـ اینجا وآز شُد که مآله اینجا نیستن!

وَ هَمـ اَکنونـ رو مُخَنـ اَ بَس چِرت میگَنـ

پریا عیزم خریدی؟قباله داری؟Big GrinBig Grin
Channel
((:

اهـ ـ ـ ـم -__-

when you smile , I melt inside

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، pink devil ، L.A.78 ، Łost Đλtλ ، PROOSHAT
(19-09-2013، 20:50)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 20:48)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 20:47)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی فرزاد چه ماهی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی می خوره؟؟؟؟؟

اردیبهشتBig Grin

(19-09-2013، 20:45)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حوصلم سر رفت× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 110

از من ته گرفتBig Grin

پس که اینطور....!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

چی که اینطور؟؟؟؟UndecidedBig Grin

فقط از اینا : )
(19-09-2013، 20:55)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر امتیازتان بین 33 تا 35 است: شما میبایست در ماه شهریور متولد میشدید

شماره 6 گزینه د
چی بود:297:5:4fv::N56::ag54:

برو اونجا بگو تاپیک بیاد بالا مرسی
Channel
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، dangercty
دی بودم که !Huh

سپاس شده توسط PROOSHAT
(19-09-2013، 20:44)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خردادی نداریم؟
دخدر خردادیا
بببببببببببببببببببببببببلللللللللللللللللللللللللللللهههههههههههههههههه.Big Grin
واقعا خردادی نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
محو شد در جنگل انبوه تاریکی
چون رگ نوری طنین آشنای من
قطره اشکی هم نیفشاند آسمان تار
از نگاه خسته ابری به پای من

#فروغ_فرخزاد
 سپاس شده توسط PROOSHAT

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان