23-05-2012، 11:08
مظلومی: نتوانستم جواب مرزبان را در زمین بدهم/ هیچ موقعیت گلی نداشتیم/ رحمتی در رختکن گریه کرد22
فوتبال ملی - پرویز مظلومی اعتراف کرد که نتوانسته در زمین، جواب مرزبان را بدهد.
به گزارش خبرآنلاین؛ سرمربی استقلال پس از باخت تیمش مقابل سپاهان و حذف از لیگ قهرمانان آسیا گفت: «من سیستم تیم را 4 – 5 – 1 چیده بودم كه بازی را در نیمه اول حفظ كنیم اما بعد از گلی كه خوردیم همه چیز تغییر كرد. نكته مهم این بود كه ما در این بازی تقریبا هیچ موقعیتی نداشتیم. روز خوبی نبود. خیلی از بازیكنان نتوانستند آن چیزی كه باید، باشند. من به سپاهان تبریك میگویم.»
مظلومی ادامه داد: «سعی كردم با تعویضها روند بازی را عوض كنم اما تعویضها جواب نداد. من دو تا فروارد اضافه كردم اما بعضی از بازیكنان در اندازه خودشان نبودند. من باید این را هم بگویم كه یك برد آنقدر ارزش ندارد كه با دروازهبان تیم ملی این كار را بكنند و آنقدر به او فحش بدهند كه بخواهد از دقیقه 30 بیاید بیرون از زمین. نمیدانید رحمتی چقدر گریه كرد. خیلی با او صحبت كردیم تا دوباره رفت توی زمین. از دقیقه یك به او فحش دادند و هرچقدر هم كه یك آدم آستانه تحمل داشته باشد، بالاخره قاطی میكند.»
سرمربی استقلال در مورد احتمال ماندنش در این تیم هم گفت: «الان نمیتوانم چیزی بگویم. باید ببینم هیات مدیره چه میگوید. اگر بمانم باید تغییراتی در تیم بدهم.» او در مورد اینكه آیا توانست جواب اهانتهای مرزبان را در زمین فوتبال بدهد یا نه، گفت: «آن اتفاقات یك سوء تفاهم بود كه حل شد. ولی راستش را بخواهید نتوانستم جوابش را در زمین بدهم.»