امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

دوباره ترکید عه مرور گرم چش شده فقط گفتگورو باز نمیکنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، PROOSHAT
آگهی
ای باباااااااااااا فرزاددددددددددددددددددددددددددد
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، PROOSHAT
(19-09-2013، 18:41)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:40)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:39)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:38)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:34)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..خوب شدی؟؟؟؟؟؟؟
 نه... درد دارم... دستت خیلی سنگین بود....!Big Grin

ای وای...حالا چیکار کنم..اشکال نداره الان میام یه یخ میذارم روش تا 1 مهر خوبه خوب میشه!!
 پس زود بیا.... دل تنگتم.....!!!Big Grin

جااااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 هیچی....Confused بگذریم....!Big Grin
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 71
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، PROOSHAT ، pegah jb
لج کردم با خودم (:هر روز یه تصمیم ..
هر روز یه وضعی (:
:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Łost Đλtλ ، FARID.SHOMPET ، .. ReZa .. ، PROOSHAT
نقل قول: oـــــO خو شما که بار نخستت نیست غمت چیه دیگه برادر من ؟! |:

فقط تنهایی لازم داری.درسته من اینو باهات موافقم.

میدونی کله شب در اختیار توست توی کل روز فقط ساعات 1تا5 تنهایی من همیشه این ساعت به جای خاب به کارای امروزم فک میکنم و بعد تصمیم میگیرم و بعدشم خواب راحت × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 71

البته من اهل خواب نیستم برای همین برام خواب مهم نیست شما رو دیگه نمیدونم× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 71
من که نگفتم غمگینم! با خودم درگیری دارم یکم. همین. با تنهایی و شب حل میشه خیلی زود. رو به راه میشم.

منم کار تو رو میکنم یه جورایی ولی پیش از خواب به کارام اندیشه میکنم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، PROOSHAT
من نمیبینم چی میگید پس با من حرف نزنیدcryingcryingcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، PROOSHAT ، .. ReZa ..
(19-09-2013، 18:44)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لج کردم با خودم (:هر روز یه تصمیم ..
هر روز یه وضعی (:
:|

اوهوم اوهوم مـــنم (: |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 71
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، PROOSHAT
(19-09-2013، 18:44)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای باباااااااااااا فرزاددددددددددددددددددددددددددد
 خب فرزاد بیا جوابشو بده... دختره از دست رفت...!Smile
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 71
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، PROOSHAT
(19-09-2013، 18:43)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره ترکید عه مرور گرم چش شده فقط گفتگورو باز نمیکنه
مال منم همین جوری بود صفحه رو بستم دوباره باز کردم درست شد
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
ای بابا الان دیگه یه جیغ بنفش میکشم جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ؛>ــــــــــــــ<Angry
Channel
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: