امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(19-09-2013، 15:48)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:47)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:46)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلآمـــــــــــــــــ کَردَمــــــــــــــــــــــــــــــــــــcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
 سلام.... چرا میزنی؟....Confused

مَنـــــــــ نَزَدَمــــــــــــــــــ...DodgyDodgyDodgy
 ببین.... داری میزنی؟!Confused
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 41
آگهی
(19-09-2013، 15:50)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:48)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته شدم.
سخت نگیر آبجی!!Angel
سخت بگیری بدتر میشه!!Angel
منو نگاه کن چقد آرومم!!Angel
مطمئنم وضع من از همه تون بدتره!!Angel
مطمئنم!!Angel

؟؟؟عمرا
من از همتون حالم بدتره-__-
عمرا کسی مثه من باشه
دیشب توضیح دادم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط sjmmc
(19-09-2013، 15:49)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:47)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:46)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلآمـــــــــــــــــ کَردَمــــــــــــــــــــــــــــــــــــcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
سلام
اینا همه بی ادبند آجی من 12-13بار سلام کردم هیچکی کاه بارم نکرد
به دل نگیر

داداشیــــــــــــــــــ ــــــــــی...میشــــه نَـــــــــــریــــــــــــ ــــی؟؟؟؟
من تازه رسیدم
کجابرم؟؟؟
البته اگه صدام نکننcrying

فقط از اینا : )
شی شی اواتار بخوای بهت میدم فقط اینو نذار Angry
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(19-09-2013، 15:50)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فری
صادخ
ویدی
نداع
چ خبر؟Big Grin
سلامتی...Angel
(19-09-2013، 15:50)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرت کنم صادق احمق دیونه.
ولش کن دیگه گذشت!!Undecided
(19-09-2013، 15:50)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا صادق?????????
هوم؟؟Undecided

(19-09-2013، 15:52)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:50)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:48)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته شدم.
سخت نگیر آبجی!!Angel
سخت بگیری بدتر میشه!!Angel
منو نگاه کن چقد آرومم!!Angel
مطمئنم وضع من از همه تون بدتره!!Angel
مطمئنم!!Angel

؟؟؟عمرا
من از همتون حالم بدتره-__-
عمرا کسی مثه من باشه
دیشب توضیح دادم
شرط میبندی؟؟Dodgy
Take The Gun
&
Count To Three
(19-09-2013، 15:51)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:50)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فری
صادخ
ویدی
نداع
چ خبر؟Big Grin

من نامرئیم Sleepy
 منم پنهانم Undecided
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(19-09-2013، 15:51)rval نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:47)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.... چرا میزنی؟....Confused
سلااااااااااام علیییکم خوش اومدیTongue

مِـــــرســـیBig GrinBig GrinBig Grin
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط rval
خداحافظ و بدرودfishing
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، .. ReZa ..
(19-09-2013، 15:52)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شی اواتار بخوای بهت میدم فقط اینو نذار Angry

نمیخواد بدی مگه خودم چلاقم اینو دوست دارم به کسیم مربوط نی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(19-09-2013، 15:51)ارمين2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلووم به همه
 سلام قربان...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان