امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ..آریا..، ghazal.s، ƝeGaЯ، مهسا......، ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ƝeGaЯ
آگهی
(19-09-2013، 10:46)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا دنبی خواهرمه؟؟cryingcryingcrying
نه دنبی نوه خواهرته((=
[/quote]
داره بهت میگه خاله دخدر کیه؟
[/quote]
دخدر نازنینه)):

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

یه روز میخواستیم بریم بیرون من حال نداشتم به بابام گفتم من نمیام.
بابام:نمیام یعنی چی؟تنها تو خونه میمونی هی فکرو خیال میکنی دیوونه میشی پول ندارم ببرمت دیوونه خونه تو خونه میمونی وسایل رو میشکونی یکی میاد خونه ابرومو میبری پاشو برو لباستو بپوش ببینم.
یه لحظه فک کردم واقعا دیوونه شدم!!!!

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 323

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، *2gether4ever* ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(19-09-2013، 10:46)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا دنبی خواهرمه؟؟cryingcryingcrying
نه دنبی نوه خواهرته((=
[/quote]
داره بهت میگه خاله دخدر کیه؟
[/quote]

من دختر نازنین نوه ی مرمر
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، ƝeGaЯ
(19-09-2013، 10:47)بلا سوان** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
»__«

درود.
اهنگ جديد امير فوق العادس..Angel
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(19-09-2013، 10:49)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 10:47)بلا سوان** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
»__«

درود.

خوبین شما ¿
>__<
 سپاس شده توسط τοxικ
(19-09-2013، 10:50)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ جديد امير فوق العادس..Angel
سلـام بـلد نیسـی*__*
مائـی بوگو اون چیزیو که میخواسی بگـی((=

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *2gether4ever*، ..آریا..، ghazal.s، happy girl، RASHIN 2012، sky boy، ساحره ............شیطون12 کاربر پنهان
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
بچـــــــــــهــ×ــــا مـــن نامــــــــــــــرعیمـــــ×××ـــ؟؟؟؟
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(19-09-2013، 10:51)بلا سوان** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 10:49)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
»__«

درود.

خوبین شما ¿
>__<
شما؟Undecided

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان