امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(18-09-2013، 22:43)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پویا بیا بریم بکپیم
فردا مدرسه داری عایا؟من هنوز اینجام عزیزم!
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 283
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
آگهی
بچه ها یه داستان خنده دار......
.
یه روز معمول بعد از مدرسه منو فرید و بچه ها سوار اتوبوس شدیم .... بعد یکی از دوستام اسمش محسنه ... روشو طرف خانوما کردو دید  یکی از دخترا سرشو به پنجره اتوبوس تکیه داده... رو به من کردو گفت اون دختررو، عاشقه!! ... بعد من با حالت خنده گفتم گلوش پیش فرید گیره .... !!! دوتایی زدیم زیر خنده....!Big Grin
 سپاس شده توسط Mason ، Łost Đλtλ ، HEART♥DEVIL ، T A R A ، FARID.SHOMPET
(18-09-2013، 22:45)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:44)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:42)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره129f................دوباره129f
په   قشنگ  ستاره دوباره Big Grin
دخترم تو این دنیا هیچ چیز مجانی نیست:301:
این سری عمراBig GrinBig GrinBig Grin
میام تو تموم تاپیکات حال گیری میکنم صب کنDodgy

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، PROOSHAT
Big Grin
(18-09-2013، 22:45)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:43)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:42)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
Big Grin

النا به چشما من دقت کنRolleyesHeartShy

فگه چه شه؟

نه باو اسگل
رهامو میگم دقت کن به گفتگومون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-09-2013، 22:45)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خودِت گُمشو .. / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 283

گشمو! / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 283 تازه این دیگه شکلکه منه! نبینم استفاده کنی ها!

kaffe2kaffe2kaffe2
پرآبلِم؟؟ kaffe2
دیگه نَبینَم شِکلَکه مَنو بِدوزدی شومپِتِ قآرآمپِت .. kaffe2
(18-09-2013، 22:45)رهام* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب مهسا بله رو بده

خُب مَهسآ قَبول بآشه خِیلی زود بُزُرگ شُدی .. kaffe2
مَن نَوه نِمیخوآم اُفتآد؟ kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: این سری عمرا/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 283/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 283/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 283
آره جلو استکبار وایستا kaffe2

واسه مخاطبی که دیگه نمیاد :
تالا شده دلت واسه خودت تنگ بشه !؟ هر دردت یه اهنگ بشه !؟تالا شده !؟ ، تالا شده یه چیزی ازت کم بشه!؟
دلم واسه خودم تنگ شده...
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، T A R A ، Łost Đλtλ ، PROOSHAT ، M.K.N
(18-09-2013، 22:42)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
Big Grin

سلام النا
چه خبر
 سپاس شده توسط HEART♥DEVIL
(18-09-2013، 22:47)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یه داستان خنده دار......
.
یه روز معمول بعد از مدرسه منو فرید و بچه ها سوار اتوبوس شدیم .... بعد یکی از دوستام اسمش محسنه ... روشو طرف خانوما کردو دید  یکی از دخترا سرشو به پنجره اتوبوس تکیه داده... رو به من کردو گفت اون دختررو، عاشقه!! ... بعد من با حالت خنده گفتم گلوش پیش فرید گیره .... !!! دوتایی زدیم زیر خنده....!Big Grin

هآ هآ هآ kaffe2
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET
(18-09-2013، 22:48)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: این سری عمرا/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 283/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 283/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 283
آره جلو استکبار وایستا kaffe2

واسه مخاطبی که دیگه نمیاد :
تالا شده دلت واسه خودت تنگ بشه !؟ هر دردت یه اهنگ بشه !؟تالا شده !؟ ، تالا شده یه چیزی ازت کم بشه!؟
دلم واسه خودم تنگ شده...
این خودتی فرید ! cof
 سپاس شده توسط M.K.N ، T A R A ، FARID.SHOMPET
نتم پوکید
مهسا بله رو دادی
بهمنم خبر بده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان