امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(18-09-2013، 22:29)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:28)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:27)  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم امریکا که چی بشه
هیچیDodgy
چی میخواد بشه ؟!Dodgy
گربه اَ سگ جلو بشه 18
جوابی ندارم که بدم:|

Big Grin

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280
 سپاس شده توسط Mason ، PROOSHAT
آگهی
نقل قول: اولن اخم نکن / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280

دومن نخیر/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280
سومن اصن از خیرش گذشتم خودم تنهایی میرم هوم !/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280
بدو دیرت نشه Dodgy

اون جا از استرالیا دور تره ها! با قایق نری که سر از سواحل سومالی در میاری پیش بچه های جنگه داخلی!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط M.K.N ، PROOSHAT ، Łost Đλtλ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(18-09-2013، 22:31)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:28)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:27)  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم امریکا که چی بشه
هیچیDodgy
چی میخواد بشه ؟!Dodgy

وای ستاره من یه تاپیکی گذاشتم درباره چین و رسم و رسومش طرف اومده میگه این رسمها در کدام ناحیه ی چینه من چی بگم بهش عاخه
تو بگو تو استان جیانگسونه از کجا میخواد بفهمه اخه Big Grin

سپاس شده توسط PROOSHAT ، FARID.SHOMPET
دوبآره خآموش .. (:

بآوی .. (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mason ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ
(18-09-2013، 22:32)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:29)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:25)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:20)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب حالا Dodgyیه لحظه تبلتم هنگ کرد"ز"رو نوشت "ژ"
یه سوال دیگه بپرسم

بپرس داداSleepy

تلد چه ماهی هستی و چه روزی
برای تبریک گفتن میپرسم
دادا هر روز برو پایینِ صفحه ی اصلیِ انجمن بالاخره یه روز اسمِ منو میبینیSleepy
(طرح جمع آوریِ کاربر)Big Grin
دوازدهِ آبانSleepy
ایشالله اون روز منم سورمه ای باشم ^__^
و آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آی چی بشه اون روز ^______________^
 سپاس شده توسط M.K.N ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، FARID.SHOMPET
(18-09-2013، 22:34)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:31)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم امریکا که چی بشه
هیچیDodgy
چی میخواد بشه ؟!Dodgy

وای ستاره من یه تاپیکی گذاشتم درباره چین و رسم و رسومش طرف اومده میگه این رسمها در کدام ناحیه ی چینه من چی بگم بهش عاخه
دستت درد نکنه25r3025r30حسابی تو آمپاس بودم
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ
نگو شکستی نگو بریدی منم دلم گرفته مثل تو باید بمونی طاقت بیاری تو روزگاری که "غم گرفته"
فرید اینو خودت نوشتی ؟
یعنی منظورم نوشته ی عکسه س :/
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
نقل قول: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280 برو بابا ....به درد تو همون شیمای جوجه کلاغ میخوره...!/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280
شیما جوجه کلاغ بود؟! Dodgy هر چی بود از اون آلیشیای شما بهتر بود Big Grin تازه تو سلیقت متفاوته شیما رو خوشگل نمی دونی و تیپ بیرونش رو ندیدی(وقتیک ه مدرسه نمیره!) . دیدی که بچه ها هم گفتن خوشگله ولی تو هنوز میگی بیریختهDodgy تو چه گلی به سر دخترای اوتوبوس زدی!؟ باز من اون صبا رو عاشق خودم کردم یه چیزی! Big Grin یا ونداد که اون خپله رو تور کرد!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، Mason ، M.K.N
(18-09-2013، 22:34)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اولن اخم نکن / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280

دومن نخیر/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280
سومن اصن از خیرش گذشتم خودم تنهایی میرم هوم !/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 280
بدو دیرت نشه Dodgy

اون جا از استرالیا دور تره ها! با قایق نری که سر از سواحل سومالی در میاری پیش بچه های جنگه داخلی!
اصلن من با امریکا مشکل دارم !نمیخوام برم 
امپریالیست های موذی !
میخواستم در حق شما لطف کنم که نظرم عوض شد Dodgy
اه اه حالا بیا و خوبی کن !Dodgy

(18-09-2013، 22:35)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:34)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم امریکا که چی بشه
هیچیDodgy
چی میخواد بشه ؟!Dodgy

دستت درد نکنه25r3025r30حسابی تو آمپاس بودم
سپاس بده در راه خدا Angel
برو تمام مطالبمو سپاس باران کن
سپاس!

سپاس شده توسط PROOSHAT ، FARID.SHOMPET
خووومن اومدمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ ، PROOSHAT

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 80 مهمان