امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(18-09-2013، 19:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه‌‌ترین عضو: درسا جعفری
اعضایی که ارسال داشته‌اند: 10.96%
بهترین ارسال کننده‌های امروز: happy girl (با 205 ارسال)
محبوب‌ترین انجمن: گفتگوی آزاد (با 323,781 ارسال , 17,477 موضوع)
شیوا اینا رو از کجا ا.ردی ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 230

ارسالای توی گفتگو ازادتم حساب میشه ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، PROOSHAT
آگهی
نقل قول: فَرید یه اِمکآنآت به فِلَشخور بِدید چَته تَصویری .. چه حآلی بِده یوهآهآهآ .. (((((:

kaffe2 دماغم نمیذاره دیده بشم

نقل قول: به حرف نمیا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبه خوبه باید در ایرع وخت حمله کنیم اصغری میای ژنگ؟؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاملا پی بردم می خواهید چه غلطی بکنید. کسی جم بخوره از جاش یا کار بچه گانه ای بکنه با خودم طرفه. دیگه نه من نه اون. به خودم ن و صابر بسپورید. توجه نکنید.

نقل قول: بچه ها من موندم چقد پیشرفت من بالاس هر وقت امار بگیری منو زده/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 230/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 230
من که برای اولین باره تو رو توی سیستم امار می بینم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Mïņ̃†êR ، PROOSHAT ، Mason
نقل قول: خوبه خوبه باید در ایرع وخت حمله کنیم اصغری میای ژنگ؟؟

اصغر:اره عشقم برو پشته سرم من تارو مارشون میکنم

نقل قول: اگه بر نگشتم به شیوا بگین همیشه دوسش داشتم

شیوا:اونم همیشه عاشقته بچه هاتو بزرگ میکنم

من دیگه جدی حرف نمیزنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N ، T A R A ، PROOSHAT ، Mason
(18-09-2013، 19:15)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: به حرف نمیا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبه خوبه باید در ایرع وخت حمله کنیم اصغری میای ژنگ؟؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاملا پی بردم می خواهید چه غلطی بکنید. کسی جم بخوره از جاش یا کار بچه گانه ای بکنه با خودم طرفه. دیگه نه من نه اون. به خودم ن و صابر بسپورید. توجه نکنید.
میخوایم به کانادا حمله کنیم چی میگی تو ؟؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
هیچکس بدون اجازه من نمیره غلطی بکنه!Dodgy همه شیفم؟!

سپاس شده توسط T A R A ، PROOSHAT ، Mason ، Mïņ̃†êR ، M.K.N
(18-09-2013، 19:15)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 19:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا اینا رو از کجا ا.ردی ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارسالای توی گفتگو ازادتم حساب میشه ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه حساب نیست Big Grin

نقل قول: من که برای اولین باره تو رو توی سیستم امار می بینم.

از فردا امار لحظه به لحظه میدم

خاموش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET
نقل قول: میخوایم به کانادا حمله کنیم چی میگی تو ؟؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[url=http://www.8pic.ir/][/url]
kaffe2 اهان(جونه عمت)

سپاس شده توسط Mason
(18-09-2013، 19:16)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شُمآ ..؟؟ (:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(18-09-2013، 19:16)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 19:17)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 19:15)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه حساب نیست Big Grin
اگه نیس باید الان ارسالات 600 بود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بگو امار رو از کجا اوردی ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید بابا میخوایم به کانادا حمله کنیمااا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 19:17)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: میخوایم به کانادا حمله کنیم چی میگی تو ؟؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]
kaffe2 اهان(جونه عمت)
میتونی از ماکان بپرسی [URL=http://www.8pic.ir/]/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 230

فرید عملیات انجام شد / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 230
و تو هم بخاطرِ بی توجهی به عملیات بر کنار شدی/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 230
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 79 مهمان