امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

دوســـــــــتان بنده بروم یَک شامی درست کنم که تو کوفت کنید شام هم درست نکرده باشن |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 228
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، M.K.N ، PROOSHAT ، FARID.SHOMPET
آگهی
(18-09-2013، 19:04)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی حرفی نداره ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 228

عزیزم من دارم ولی جاش اینجا نیست

من اعلام کنم اینارو از ماکان یاد گرفتماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااConfused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، PROOSHAT ، Mason
(18-09-2013، 19:04)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی حرفی نداره ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخفیگاهشونو پیدا کردم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 228
فرید هنوز نگفته اقدام کنم یا نه؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 228
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє ، PROOSHAT ، Mïņ̃†êR ، Mason
هيييييييييييييييييييييييييييييييييييSad
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: دروغ ميگم فريد ؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 228/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 228
آره

نقل قول: فَرید .. :|
kaffe2 جدی!؟ من که در یخچالو بستم!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، PROOSHAT ، Mïņ̃†êR
(18-09-2013، 19:07)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ ميگم فريد ؟SadSad

چیو؟؟ :|
(18-09-2013، 19:08)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2 کی شنید؟!

مَن مَن ^__^

چیو؟؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، PROOSHAT ، FARID.SHOMPET
(18-09-2013، 19:05)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاموش .. -__-

پاتو گذاشتی رو دستم برقو روشن کن

(18-09-2013، 19:08)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2 کی شنید؟!

کاری کردی؟Big Grin
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، PROOSHAT ، T A R A ، FARID.SHOMPET
سلام رز
سلام فرید 
سلام شیوا 
مسافرت بودم شاید دیگه تا یه مدت نیام Shy
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Mïņ̃†êR ، Mason
نقل قول: مخفیگاهشونو پیدا کردم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 228
فرید هنوز نگفته اقدام کنم یا نه؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 228

ها!؟ من در جریان نیستم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N
(18-09-2013، 19:07)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 19:06)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 19:05)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاموش .. -__-
کی چراغا رو خاموش کرد ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فَرید .. :|
فرید که سرجاش رو مبل کنار ماکان نشسته داره حرف میزنه توی تاریکی این فرید ساکت نمیشه (فرید ساکت نشیا !!)
 سپاس شده توسط M.K.N ، PROOSHAT ، Mïņ̃†êR ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 72 مهمان