نظرسنجی: کدام؟؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مسیحی
4.41%
43 4.41%
مسلمان
86.65%
844 86.65%
یهودی
0.31%
3 0.31%
زرتشتی
4.52%
44 4.52%
بودایی
0%
0 0%
خدا ناباور
0.72%
7 0.72%
شیطان پرست
1.75%
17 1.75%
بت پرست
0%
0 0%
برهمایی
0.21%
2 0.21%
بی دین
1.44%
14 1.44%
در کل 974 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دین شما چیست ؟؟

(05-06-2012، 11:58)deymon1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مسلمونم ولی خوب می خام مسیحی شمBig Grin
چرا؟دلیلت چیه؟

(17-09-2012، 19:23)سما.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبهTongue
عذر میخوام چی جالبه؟؟
Never let the fear of striking out keep "u" from playing the game !!!
آگهی
من مسلمون و شیعه هستم.ولی به نظر من کلا دین حالا چه اسلام وچه مسیحی یا هر دین دیگه واسه این اومدن که ما رو به انسانیت برسونن.وگرنه چه فایده داره که من بگم مسلمونم و به اصول و قواعدش پایبند نباشم!به نظر من کسی که مسلمونه و تا حالا قرآن رو کامل نخونده نمیتونه خودش رو یه مسلمان واقعی بدونه.یه بار برید سراغش ببینم خود خدا ازتون چی میخواد! برید سراغش تا بفهمید ببینید اسلام ازتون چی میخواد!اصلا اسلام چی هست!برید سراغش و خودتون معنی دین و اسلام رو بفهمید نه این که از این و اون شنیده باشید که اسلام ینی چی!
به اونایی هم که مسلمون نیستم پیشنهاد میکنم یه بار هم که شده برن سراغ قرآن البته روی اون چیزی که دارن میخونن فکر کنن.
 سپاس شده توسط rosela ، ماه طلعت ، FARID.SHOMPET ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مسلمان شیعه
شیعه هستمدین شما چیست ؟؟ 42
مسلمان .سنی ام افتخارم میکنم
خبر از من داری؟

خبر از دلتنگی های من چطور؟

و آن پروانه های شادی که در نگاهم بودند

خبرش رسیده که مرده اند؟

هیچ سراغ دلم را میگیری؟

کسی خبر داده که آب رفته ام از خستگی؟

مچاله ام از دلتنگی؟

آه….. که هیچ کلاغی نساختیم میان هم

وجدانت راحت….

خبرهای من به تو نمیرسد
مسلمانHeartHeartHeartHeart
   Heartخداحافظ بچه ها دوستتون دارمHeart
12:50:14
مسلمان شیعهShy
:159:آرام ترسکوت کن....!صدای بی تفاوتی هایت آزارم می دهد.........!!!:ess:
مسلمان شیعه
Big Grin
(15-09-2013، 0:12)ماه طلعت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2013، 21:39)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=733530 dateline=1374043514]

کسی که از اسلام حالش به هم میخوره مشکل از خودشه وگرنه چطور یک انسان میتونه از کاملترین دین خدا حالش به هم بخوره؟؟؟سلمان فارسی رو ببنید که زرتشت بود ولی چه کارایی که نکرد تا مسلمون بشه و شدم پس بدونید که اسلام یه چیز دیگس و زرتشت و مسیحی و یهودی به پاش نمیرسن وگرنه پیامبر مسیحیت نمیگفت بعد از من دینی میاد که کاملترین دینهاست
من اصلا اسلام رو کاملترین دین قبول ندارم توش خیلی مشکل داره ولی از بعضی لحاظ هم خوبه من حتی اسلام رو به عنوان یک دین الهی قبول ندارم که تو میگی کامله پس ما باید اسلام بیاریم
ما خیلی کمتر از اونی هستیم که بخوایم درباره این چیزا نظر بدیم تو چقدر درمورد اسلام تحقیق کردی که اینو میگی اصلا مگه چند سالته؟ تحقیق واسه این جور چیزا حداقل 30-40سالی وقت میخواد مگه الکیه که با عقل من وتو سنجیده بشه فقط اسلامو نمیگم هر دینی احتیاج به تحقیق داره بیشتر ماها دین پدر مادرامون  رو داریم منم مثل توام اما دیگه با این صراحت از چیزی که اطلاع ندارم انتقاد نمیکنم درضمن من مسلمونم وشیعه
[/quote]
30-40 سال؟حخخخخخخخBig Grin
بنده خدا من از کوچیکی تو این مملکت بزرگ شدم دینم اسلام بود هرروز قران گوش میکردم با معنیش توی خانواده نسبتا مذهبی حالا داری واسه من تز صادر میکنی؟نادیده گرفتن حق زنا وقتی که دیه ی زنا نصفه دیه مرده وقتی که بیضه ی مرد دوبرابره زن دیه میگیره وقتی که زن باید برای به هوس نیوفتادن مرد چادر بپوشه وقتی که صبغه با سک.س هیچ فرقی نمیکنه وقتی که یک دختره 9 ساله رو میتونن شوهربدن وقتی ها و بازم وقتی ها....
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Łost Đλtλ ، בחור משוגע ، Hitchcock
دین حضرت محمد(ص) مسلمان شیعه.
از انار باید اموخت تاج برسر هزاران استSleepySleepy
 سپاس شده توسط tddh ، ッツ محمـב هـاבے ツッ ، s.amiri

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  عاشورا و تاسوعا چیست؟
  دلیل ملقب شدن امام هشتم، علی ابن موسی، به رضا چیست؟
  فشار قبر چیست؟؟؟
  نام دو فرشته نگهبان انسان چیست؟
  دین چیست؟ بررسی فرقه بهاییت 'منبع پایگاه جامع فرق و ادیان'
  عاقبت کسی که خودکشی می کند چیست؟
  علت مخفی بودن شب قدر چیست؟
  فرق صحت یک عمل با قبولي عمل در چیست و ملاک آن کدام است ؟
  علت مخفی ماندن قبر حضرت فاطمه زهرا (س) چیست؟
  علت احیای ایام فاطمیه چیست؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان