امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(17-09-2013، 21:22)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: happy girl، MAKAN

علی موندو حوضش Angel

منم هستم ولی پنهان هستم
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
آگهی
(17-09-2013، 21:22)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: happy girl، MAKAN

علی موندو حوضش Angel

الان فرید حوضه یا علی؟:297:
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
(17-09-2013، 21:22)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:20)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دروغ میگه نامرد
من رفتم زیرِ آفتاب جون کندم پول در اووردم رفته حسابمو خالی کرده با اسمِ مستعار داره خرت میکنه

من تکذیب میکنم Sleepy

اِ...
باشه
فردا ساعت 10 دادسرا...

ها کیه چیه تو کی هستی؟HuhConfusedمن کیم؟Confused

(17-09-2013، 21:22)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز این امیررضا اغاز کرده. توی نیم ساعت توی تمام تاپیک هایی که من پست دادم توی این دو روزه پست داده(می خواد پستاش از من بیشتر بش)
تنها مدیر اسپمری که داریم همینهDodgy

خخخخخخخخخخ / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 122
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET
(17-09-2013، 21:23)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:21)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان دیه مارو تحویل نمیگیری داداش :l
شما رو چشِ مایی آبجیWink
(17-09-2013، 21:22)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهم هیچی

این کی بود که بهش گفتی فرهنگ خانواده :20-
یه آدم که فرهنگِ خانوادگیش 20- بودSleepy

مخلصتم داداش
Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 122
 سپاس شده توسط M.K.N
اگه گذاشتید یه دقیقه تنها باشیمBig GrinBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N
نقل قول: فرید تو بگو داش من آواتارم خوبه ؟

اره خوبه. قشنگه. ولی اندیشه میکنم اگه دوربینو کنار می برد خوب خوشگلی می بودSleepy

شنبه و یک شنبه که روز های پایانی تابستون هست با بچه ها میریم گیمنت. کلا من نیستم. شاید شب بیام! چه حالی بده دو روز پایانی!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★
سلام
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(17-09-2013، 21:26)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید تو بگو داش من آواتارم خوبه ؟

اره خوبه. قشنگه. ولی اندیشه میکنم اگه دوربینو کنار می برد خوب خوشگلی می بودSleepy

شنبه و یک شنبه که روز های پایانی تابستون هست با بچه ها میریم گیمنت. کلا من نیستم. شاید شب بیام! چه حالی بده دو روز پایانی!
دو روز پایانی فلش کلا خلوته Big Grin
(17-09-2013، 21:26)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه گذاشتید یه دقیقه تنها باشیمBig GrinBig Grin

فردا دیر نکنی منتظرمDodgy
تا درودی دیگر بدرودSleepy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
erfan troll ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
happy girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MAKAN ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PLEY GIRL *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
rayan20 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید_رومل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا...... ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖

شیوا انلاین های تو مشکل داره؟! توی اینا فقط یکی پنهانه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان