امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(17-09-2013، 20:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: الان هم از اونجا دارم پست میزارم

ای خدا بگم چی کارتون کنه Dodgy

نترس اومدن دارن پارتی بازی میکنن درم بیارن
خــــــــــوب من اومدم بیرون الان حالتونو جا میارم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 109
مرمر تو بودی یا تارا؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 109
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط pink devil ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، T A R A ، Łost Đλtλ ، ~JaSmIn~
آگهی
فریـــــــــــد!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 109
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
نقل قول: آره

عایا من نیستم؟Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
تاراااا .. به این عسقـر بگو به پرو پایِ من نپیچهههه!

(17-09-2013، 20:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 20:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: الان هم از اونجا دارم پست میزارم

ای خدا بگم چی کارتون کنه Dodgy

نترس اومدن دارن پارتی بازی میکنن درم بیارن
خــــــــــوب من اومدم حالتونو جا بیارم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 109
مرمر تو بودی یا تارا؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 109

من بودم .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، M.K.N ، ~JaSmIn~
نقل قول: مرمر تو بودی یا تارا؟

بشون رحم کن Big GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET
(17-09-2013، 20:39)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مَن اَز عَصری تآ حآلآ انجآم .. :|

چِشآم میتِرِکه .. ///:
کآره خآصی نَکَردیع ... :|
من از ساعت 10 و نیم اینجام! :|

نقل قول: شآیَد نَع حتما .. / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 109
اون نکته که توی پ.خ بهت گفتم رو رعایت بده حتمی میشه ! Smile

نقل قول: به نظر من بوی خاصی نیومد/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 109
چرا یه بوی بدی اومد وقتی این اومدDodgy

نقل قول: ایول قضیه همونه که ما شماره 10 داریم نوشابه پپسیا؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 109/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 109
آره Big Grin

فرید داف؟؟؟یادافه ارشاد کننده؟؟؟

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ ، ~JaSmIn~
ویژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ////////
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

که دوست داشتن چه کلام کاملی است

و

من...

چقدر دلم تنگ دوست داشتن است!
(17-09-2013، 20:39)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلن چش چرون تشریف داریا !!!Big Grin

نقل قول: به نظر من بوی خاصی نیومد/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 109
چرا یه بوی بدی اومد وقتی این اومدDodgy

مشکل از دماغه خودته که بد بوئه Dodgy

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
ماکان نظرم عوض شد بزن لهش کن مرمرو Big GrinBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط pink devil ، FARID.SHOMPET ، M.K.N
تــآرآآآآآآآآآ؟!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 79 مهمان