امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(17-09-2013، 15:06)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 15:02)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 14:59)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 14:55)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 14:53)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبر ماکان/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 49
سلامتی/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 49
تو چه خبرمحسن؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 49

هیچی/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 49
خب..... کامپوترم هنگ کرد.... eror میده میگه دوتا دیوونه افتادن به هم...!Big Grin

من نه ولی دفعه آخرت باشه به ماکان توهین و بی احترامی می کنی هاAngry
اوه...... اوه...... قضیه ناموسی شد...... شرمندهBig Grin
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 49
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(17-09-2013، 15:04)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 15:02)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 14:59)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 14:55)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 14:53)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبر ماکان/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 49
تو چه خبرمحسن؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 49

خب..... کامپوترم هنگ کرد.... eror میده میگه دوتا دیوونه افتادن به هم...!Big Grin

الان احساسِ خوشمزگی داری؟Sleepy
آورین آوریـــــــــــنSleepy

(17-09-2013، 15:04)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 15:03)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 15:00)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 14:57)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به
آبجیم اومدSmile
چه خبر؟Smile
کجا بودی نمیومدی؟Exclamation
فکر نکردی ما دلمون تنگ میشه؟Dodgy

سلامتییییی
نتم قطعه cry girlخودمم دلم تنگ شده بود در حد تیم مِلی
الانم اومدم خونه خالمSad
ای بابا
باشهUndecided
خو بیشتر بروم خونه ی خالَتBig Grin
در هر صورت
خوش اومدیSmile
مرسیSmile
راستی از نفس شنیدم دیدین لیست دوستان اضافه شده!!!
چه جوریه؟؟؟؟

اضافه شده بودSleepy
1روز بود ورداشتنشUndecided

چه شانسی دارم من
میبینی؟؟؟
cryingcryingcryingcrying

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط M.K.N
(17-09-2013، 15:06)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا بیخیال بزا بگه
با حرفِ این که نه من دیوونه میشم نه تو بزار انقدر بگه تا پاره شه
به ما چهSleepy

(17-09-2013، 15:07)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شانسی دارم من
میبینی؟؟؟
cryingcryingcryingcrying

آبجی گریه نکنSleepy
داریم روش کار میکنم تا کمتر سایت و سنگین کنه بعد دوباره میزاریمشWink
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط bela vampire ، .. ReZa ..
(17-09-2013، 15:07)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا یه حرفی بزنی که آخرش به.......... بیفتیDodgy
 سپاس شده توسط M.K.N ، bela vampire
اوه.... اوه.... الان سانس اعصاب خراباس.... ما رفتیم تا به قتل نرسیم....!Big Grin
(17-09-2013، 15:11)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ول کنDodgy
ماکان جان اگه دو بار بهت بی احترامی کردن تو هم ساکت بشینیم دوباره تکرار میشه
 سپاس شده توسط M.K.N
(17-09-2013، 15:11)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 15:07)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو جمله قبلیو خوب بخون ، میفهمی جوابتو چی دادم؟؟! جوگیر نشین لطفا .... نت قمپز نداره...!
(17-09-2013، 15:13)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش بزار اگه تکرار شد خودم برخورد میکنم شما خودتو ناراحت نکنWink
 سپاس شده توسط bela vampire ، MOHSENEBRAHIMI
(17-09-2013، 15:15)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 15:13)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش بزار اگه تکرار شد خودم برخورد میکنم شما خودتو ناراحت نکنWink

به نظر من محروم کنBig Grin

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط M.K.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 117 مهمان