امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

(16-09-2013، 19:50)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِهِم .. :|

خُدآفِض (:

زهرمار

سرفه نداریم

اه ببخشید شوخی کردما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 276
آگهی
(16-09-2013، 19:48)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر بدم میاد میگن انسانیا تنبلن Dodgy
اصولا ریاضی ها هم همینو به تجربی ها میگن 
ولی خب بچه های تجربی باهوش تر و زرنگ ترن 

Big Grin 

من خودم شخصن بنا به دلایلی انسانی رو انتخاب نکردم ولی رشته خوبیه از شاخه هاش خوشم میاد Sleepy

سپاس شده توسط PROOSHAT ، FARID.SHOMPET
(16-09-2013، 19:51)mohammad_1377 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 19:50)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدآفِض (:

زهرمار

سرفه نداریم

اه ببخشید شوخی کردما

:|

شُمآ؟ :||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط mohammad_1377 ، FARID.SHOMPET
من برم شامBig Grin
تا 20 مین دیگه
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، Łost Đλtλ
من تجربیم ولی هنرو ذوست دارمBig Grin
Heartارمین2afmHeart
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، PROOSHAT ، Łost Đλtλ
(16-09-2013، 19:49)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: این فربدی که میگن تویی♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 276
نه crying من یکی دیگم! Wink

فرید من را یادت میاد؟esteghlal145بله بله محرومش کردی ولی یکی با اسم خودم ساختم ها ها:cool::cool::cool::cool:
سلاااااااااااااااااممممممممممممTongueTongueTongue
دَلقــَــک بـازیـــآت

دیــــــــوُوُنــَم کـــَـرد
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A ، PROOSHAT ، Łost Đλtλ
(16-09-2013، 19:52)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 19:51)mohammad_1377 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدآفِض (:

زهرمار

سرفه نداریم

اه ببخشید شوخی کردما

:|

شُمآ؟ :||

یه آدم
 سپاس شده توسط T A R A
(16-09-2013، 19:49)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بچه ابتدایی ها چرا انقدر خوشحالن داداش من از الان کیفشو حاضر کردهUndecided
ای جان داداش کوچولو داری 
اخی cryingcrying
من از الان ماتم گرفتم شخصن Sad

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: انقدر بدم میاد میگن انسانیا تنبلن ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 276
به سبب این هست که توش کشور ما به این رشته بها ندادن و گفتن غربیه و هزار تا حرف در آوردن و نتیجش هم دیدیم!(ورود افراد غیر متخصص به شغل های تخصصی و ویژه ی زیر شاخه های انسانی!). حالا 80درصد دانش اموز های انسانی کسایی هستن که مجبور بودن و تنبل بودن و اومدن این رشته! Dodgy

درحالی که درس های ما خیلی هم سخت تر هست و همه حفظی. کار هر کسی نیست خوندن این کتاب های گنده.

البته کلاس ما کلا 13 نفر هست(درحالی که تجربی هامون 35 نفرن و ریاضی هامون دو تا کلاس 30 نفره!!!!) و از بین این 13 نفر فقط 3 نفر بدون خواستشون و به سبب تنبلی اومدن این رشته ولی در کل سطح کلاسمون بالاست.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، Mïņ̃†êR ، PROOSHAT

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان