امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

(16-09-2013، 10:14)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اون خرگوش ها رو من میذاشتم و اخطاری که باید میگیرفتم رو گرفتم ولی شیوا همه ی پست هاش با نوشته بود

یعنی تو میگی من کورم!؟ نمی بینم و نمی تونم تشخیص بدم کدوم شیوا هست کدوم ماکان!؟ مگه یه بار شکلک خرگوش بدون نوشته گذاشته!؟ تو هم زده به سرتا ماکان!

من برم حوصله ندارم. کسی اعتراضی به اخطارا داره می تونه در تاپیک مربوطه مطرح کنه.
بمون دیه نزن "ضـــــــــــــــــــد حــــــــــــآل" o_O
 سپاس شده توسط Apathetic ، Mïņ̃†êR ، šhεïdα
آگهی
(16-09-2013، 10:13)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 10:09)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مرض(:
صد دفه گفتم به من نگين ماييده-_-

ماهی؟! Big Grin

نقل قول: عآقا یه سُوآل چِرآ لَعیآ و مِلودی وَ مَریَم دیگه نمــــــــیآن؟♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 204
من نبودمkaffe2
ماهي باز قابل تحمل تره(:
اهععععععع هرچي ميخوان ادمو صدا ميكنن..
ماييده
ماليده
ماسيده

اي بابا(-___-)

خخخخخخخSmile ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 204
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 204
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، *2gether4ever* ، šhεïdα
(16-09-2013، 10:14)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اون خرگوش ها رو من میذاشتم و اخطاری که باید میگیرفتم رو گرفتم ولی شیوا همه ی پست هاش با نوشته بود

یعنی تو میگی من کورم!؟ نمی بینم و نمی تونم تشخیص بدم کدوم شیوا هست کدوم ماکان!؟ مگه یه بار شکلک خرگوش بدون نوشته گذاشته!؟ تو هم زده به سرتا ماکان!

من برم حوصله ندارم. کسی اعتراضی به اخطارا داره می تونه در تاپیک مربوطه مطرح کنه.

فرید مسخره بازی در نیار گفتم که مهم نیست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N ، šhεïdα

بشین بینم زود قهر میکنهDodgy
شیوا تو برو تو همون تاپیکِ اعتراض به اخطار بگوSleepy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، šhεïdα
یک محقق ایرانی ثابت کرد که کلید ماشین برای خانمها فقط برای باز و بسته کردن در خودرو استفاده شده اما برای اقایون مصارف زیر را دارا میباشد.

1. خلال دندان
2. گوش پاک کن
3.وسیله در زدن
4.وسیله خاروندن سر - گردن و ... و تمام نقاط بدن
5. وسیله دفاعی
6.برای جدا کردن آدامس از ته کفش
7. برای بیرون آوردن سنگ ریزه و یا پیچ از تایر خودرو
8.جدا کردن سنگ از رو نون سنگک
9 .قاچ کردن و پوست کندن انواع میوه
10. نوشتن انواع یادگاری
11.جابه جا کردن زغال قلیون
و . . .
در روزهای آینده ادامه تحقیقات فاش خواهد شد.
کـــَمے سکــوت.....

دلــَم دل بـــُریدن مــے خــوآهـَد.....

کــَمے اَشکـــ....

کــَمے بــُهت....

کــَمے آغــوش ِ آسمــآنے.....

کــمے دور شــُدن اَز ایــن جــنس ِ آدم ….

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Apathetic ، šhεïdα
نگــآر !

حآمــلـه شـدم ّآس پیــشـم بآشیـآ آجــیع !Undecided اوکـی ؟Rolleyes

رُزی هــم پیش تو تو صنـدلـی هـآ منـظر میمونـه تا مـن از اتااق عمـل بیآم بیـرون :/
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ƝeGaЯ ، Mason
سلام رز

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

سپاس شده توسط Apathetic ، Mason ، ~JaSmIn~
نقل قول: بشین بینم زود قهر میکنه♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 204
شیوا تو برو تو همون تاپیکِ اعتراض به اخطار بگو♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 204

من حوصله شلوغی رو ندارم
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط M.K.N ، šhεïdα ، Mason
رزــــــــی چیـز!این خواـهرم به من نمیگه تو نباس به من بگی؟!/=
بهـم میاین*^__^*
به پا هم بمیرین*^__^*

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

سپاس شده توسط Mason ، Apathetic ، šhεïdα
(16-09-2013، 10:17)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشین بینم زود قهر میکنهDodgy
شیوا تو برو تو همون تاپیکِ اعتراض به اخطار بگوSleepy
منم میخوام برم اعتراض کنم اختارمو وردارن Big Grin
 سپاس شده توسط Apathetic ، šhεïdα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان