16-09-2013، 0:59
نقل قول: الکساندر دومشم بگومن به تاریخ روسیه علاقه ای ندارم. خوندن تاریخ یه مشت نامرد خنجر به دست و نامرد و خوش شانس جز احساس حرص و خشم در من چیزی به وجود نمیاره.
فرید اگه می تونی تو هم جواب بده
هههههه
|
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ |
|||||||||||||||||||||||||||||
16-09-2013، 0:59
نقل قول: الکساندر دومشم بگومن به تاریخ روسیه علاقه ای ندارم. خوندن تاریخ یه مشت نامرد خنجر به دست و نامرد و خوش شانس جز احساس حرص و خشم در من چیزی به وجود نمیاره.
16-09-2013، 1:00
(16-09-2013، 0:56)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رمانا که همشون یه موضوع ندارن . . . . . . . . من کلا گفتم زیاد کتاب می خونممممممممم
16-09-2013، 1:00
(16-09-2013، 0:56)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بلی بلی ! ولی خب رمان های خوب قشنگن همین دنیای سوفی خوندیش ؟!خیلی قشنگ و خلاصه راجع به فلسفه توضیح میده به نظرم برای اگاه تر شدن و کتاب خون شدن اگه از رمان شروع کنیم خوبه ! رمانای سارترم که حرف نداره .
16-09-2013، 1:02
(16-09-2013، 0:59)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوشم اومد بابا کف مرتب... . . . . . . . ولی من عاشق تاریخ عثمانی و روسیم پر از آدمای جالب بودن بعد از کارتون آنازتازیا عاشق روسیه شدم.
16-09-2013، 1:02
(16-09-2013، 0:59)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا از پروفایل من کپی میکنی نامرد نمیخوام اثبات کنم تو یاد بگیری !
16-09-2013، 1:03
سلام به همگي.......
خوبيددوستان؟؟؟
16-09-2013، 1:04
ستاره بحثو عوض نکن
اثباتش کن این استدلال را از راه برهان خلف اثبات نمایید هر الف ب است-هیچ ج ب نیست=پس هیچ الف ج نیست
به نظرم رمان فقط رمان تاریخی
. . . . . . . رمانای علمی تخیلی هم خوبن
علی تورو چه ب گفتگوی آزاد
16-09-2013، 1:05
نقل قول: ولی من عاشق تاریخ عثمانی و روسیمولی من از تاریخ عثمانی هم خوشم نمیاد نقل قول: رمانا که همشون یه موضوع ندارنبله ولی من کلی گفتم. نقل قول: ولی خب رمان های خوب قشنگن همین دنیای سوفی خوندیش ؟!خیلی قشنگ و خلاصه راجع به فلسفه توضیح میده به نظرم برای اگاه تر شدن و کتاب خون شدن اگه از رمان شروع کنیم خوبه !نه نخوندم ولی علاقه ی چندانی هم به رمان ندارم به ویژه اگه طولانی باشه. با کتاب های علوم سیاسی و جامعه شناسی و تاریخ بیشتر حال میکنم دنیای صوفی(سوفی) که رمان نیست! رمانه!؟ بیشتر شبیه کتاب تاریخی هست که داستان وار هست.
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|