نظرسنجی: ایا اون ازادی رو که میخواهید دارید؟!
ازادی رو که میخوام دارم
ازادی رو که میخوام ندارم
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شما به عنوان یک نوجوان در زندگیتون چه مقدار ازادی دارید؟!

(16-09-2013، 0:21)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2013، 23:36)longi kosh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما جنس مخالفو سابقه دوستی دارم  و به نظرم  باید باشه تا بچه ها پخته تر باشن و 10 سال دیگه هول نشنو اولین نفر بهش پیشنهاد ازدواج بدن و ازدواج نا موفق داشته باشن
همین ولی فک کنم خیلیا مثه من باشن

اصلا این حرفتو قبول ندارم!!!!

خیلا رو میشناسم که 100 تا دوست پسر/دختر داشته ولی وقتی ازدواج کرده زندگیش به گند کشیده شده!!!!!!!

اگه الان من با یه پسر باشم و فردا با هاش بهم بزنم از پسرا یه ماهیت مزخرف میاد تو ذهنم که حالا حالا حالا عوضم نمیشه،یا این که خیلی شدید تر باشه به فوبیا تبدیل میشه که به این راحتیا هم قابل درمان نیست
اونا زیاده روی میکنن و حتی تو مواردی دیده شده با هم رابطه جن*ی داشتن
شما به عنوان یک نوجوان در زندگیتون   چه مقدار ازادی دارید؟! 5
پاسخ
آگهی
(16-09-2013، 0:29)longi kosh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 0:21)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2013، 23:36)longi kosh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما جنس مخالفو سابقه دوستی دارم  و به نظرم  باید باشه تا بچه ها پخته تر باشن و 10 سال دیگه هول نشنو اولین نفر بهش پیشنهاد ازدواج بدن و ازدواج نا موفق داشته باشن

خیلا رو میشناسم که 100 تا دوست پسر/دختر داشته ولی وقتی ازدواج کرده زندگیش به گند کشیده شده!!!!!!!

اگه الان من با یه پسر باشم و فردا با هاش بهم بزنم از پسرا یه ماهیت مزخرف میاد تو ذهنم که حالا حالا حالا عوضم نمیشه،یا این که خیلی شدید تر باشه به فوبیا تبدیل میشه که به این راحتیا هم قابل درمان نیست

ولی تو داری میگی که کسی تجربه درباره جنس مخالفش نداشته باشه ازدواج ناموفقی داره!!

کمتر کسی پیدا میشه که این موضوع رو قبول کنه!!!
پاسخ
(16-09-2013، 0:35)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 0:29)longi kosh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی تو داری میگی که کسی تجربه درباره جنس مخالفش نداشته باشه ازدواج ناموفقی داره!!

تجربه حتما نباید جن*ی باشه میتونه به صورت همکلامی ودوستی ساده باشه نه دلباختگی!!!
پاسخ
(16-09-2013، 0:41)longi kosh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 0:35)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربه حتما نباید جن*ی باشه میتونه به صورت همکلامی ودوستی ساده باشه نه دلباختگی!!!

اخرش به همون ختم میشه....
پاسخ
man kheili azadam hamin ke tonestam zendegi konamo nafas bekesham kheili chize mohemie fekr nakonin hejab mikonin yani azad nistin ya migin cheghadr sakht giri mikonan amma bedonin ke in khodast ke sakht giri mikone na ma HeartHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
ولی به نظرم باید باشه از خودت سوال کن که چرا اروپایی ها بیشتر ازدواجاشون موفقه و از 2 سالگیم دوس پسر و دختر دارن
پاسخ
(16-09-2013، 0:48)longi kosh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی به نظرم باید باشه از خودت سوال کن که چرا اروپایی ها بیشتر ازدواجاشون موفقه و از 2 سالگیم دوس پسر و دختر دارن

اون جا هم این مشکلات رو داره!!!!!!

جنبه ی مردم ما در حد اروپایی ها نیست
پاسخ
من اون ازادیه ایی که میخوامو ندارم
توی پوشش راحتم شاید خوانواده ی مادریم یا پدریم چیزی بگن اما معمولا من توجهی نمیکنم Big Grin
اگه بخوام توجه نشون بدم چادریم میکنن ولله...Tongue
برای بیرون رفتن هم بسم الله...Sad
یعنی من با دوستا نمیتونم بیرون برم در صورتی که بیشتر دوستام اجازه دارنUndecided
فقطم از خونه این مادر بززرگ به اون یکیConfused
همیشه خودم یه بهانه جور میکنم برم دیدن دوستام نمیشه که ادم حوصلش سر میرهSleepy
در مورد روابط با جنس مخالف مامانم خودش منو میشناسه Smile
من با جنس مخالف راحتم حرف میزنم اما دوستی و عشق هرگزBig Grin
بعدشم من هر چی دوس دارم نمیتونم یاد بگیرم یا داشته باشم بیشتر از این قسمت بدم میاد2mo5
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(16-09-2013، 1:05)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 0:48)longi kosh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی به نظرم باید باشه از خودت سوال کن که چرا اروپایی ها بیشتر ازدواجاشون موفقه و از 2 سالگیم دوس پسر و دختر  دارن

اون جا هم ای

ولی به نظرم باید باشه از خودت سوال کن که چرا اروپایی ها بیشتر ازدواجاشون موفقه و از 2 سالگیم دوس پسر و دختر  دارن

اون جا هم این مشکلات رو داره!!!!!!

جنبه ی مردم ما در حد اروپایی ها نیست
خوب اون جنبه مردم ماست که به این چیزا نمیخوره البته همه اینجوری نیستند
ولی اروپا خیلی موفق تر از ایرانه ایرانیام نباید نظرای نسل قبل خودشونو به ما تحمیل کنند
الان دیگه جوونا بیشتر از پدر مادرا اطلاعات دارن و پدر مادرا باید تا حدی به جوونا ازادی عمل بدن
پاسخ
بنظر من ازادی تو ایران نیست من ازادیرو که می خوام کاملا توی خانوادم دارم.
ولی توی اجتماع ایران نه ندارم وقتی برم خارج ازادیم تکمیل میشه
اخه ایران چه کشوریه دخترای بیچاره از نه سالگی باید برن زیر جل
من که خودم 2سال دیگه میرم خارج که ازادی توی اجتماع رو بدست بیارم
پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، FARID.SHOMPET ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ازدواج نکنید اگر این نشانه ها را دارید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان