امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

(15-09-2013، 23:02)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: وآلآ بِغُرعآن .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170

فِک کُنَم اون موقِع که اینو گُفتی مَنَم اینجآ بودَم .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170

اَلبَته یآدَم نِمیآد به کی گُفتی ..!♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170

اون مریم دیوونه که ادعاش می شد باباش استاد دانشگاست و خیلی باکلاسن و... اون روز نخواستم یه چیزایی رو بیان کنم ابرو دختر نره.Big Grin

شومپت چه خفرا!؟ اسباب بازی یوختی!؟

اوهوع .. Big Grin

نَع بآو دیگِع اَز اَسباب بآزی خَبَری نیس ... Confused

حآل و روزه شیوآرو میبینی این چَند روزه بآ مآکآن زیآد اِرتِبآط نَدآرِع حآلِش گِرِفتَس مَنَم میتَرسَم اینجوری بِشَم .. Confused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
نقل قول: اوهوع .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170

نَع بآو دیگِع اَز اَسباب بآزی خَبَری نیس ... ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170

حآل و روزه شیوآرو میبینی این چَند روزه بآ مآکآن زیآد اِرتِبآط نَدآرِع حآلِش گِرِفتَس مَنَم میتَرسَم اینجوری بِشَم .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170
 اره دیگه ..Big Grin

برو بخر یدونه! مدرسه ها داره اغاز میشه! خریدن اسباب بازی هم اسون تر میشه چون سر راه هست اسباب بازی فروشیSleepyBig Grin

شیوا و ماکان داستانشون از دید من خنده داره! Big Grin به سبب تفاوت سنی و مکانیشون میگما! به من که باشه میگم این دو تا با هم نباشن بهتره!

هر چند که خودم نمی دونم اسباب بازی هستم یا دارم با اسباب بازیم بازی میکنم!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A
(15-09-2013، 23:12)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اوهوع .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170

نَع بآو دیگِع اَز اَسباب بآزی خَبَری نیس ... ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170

حآل و روزه شیوآرو میبینی این چَند روزه بآ مآکآن زیآد اِرتِبآط نَدآرِع حآلِش گِرِفتَس مَنَم میتَرسَم اینجوری بِشَم .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170
 اره دیگه ..Big Grin

برو بخر یدونه! مدرسه ها داره اغاز میشه! خریدن اسباب بازی هم اسون تر میشه چون سر راه هست اسباب بازی فروشیSleepyBig Grin

شیوا و ماکان داستانشون از دید من خنده داره! Big Grin به سبب تفاوت سنی و مکانیشون میگما! به من که باشه میگم این دو تا با هم نباشن بهتره!

هر چند که خودم نمی دونم اسباب بازی هستم یا دارم با اسباب بازیم بازی میکنم!

مَن نَفَهمیدَم مآکآن چَند سآلِشه ..؟؟

اَسبآب بآزی سَره کوچه زیآد هَست وَلی مَن خیآبونی نِمیخوآم Big Grin

رآستی فَرید مَن بِت اِس دآدَم جِ نَدآدِی .. :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجاهم هی خلوت میشهConfusedConfused
بدبختی خوابمان هم نمیبرد
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، FARID.SHOMPET
نقل قول: مَن نَفَهمیدَم مآکآن چَند سآلِشه ..؟؟

اَسبآب بآزی سَره کوچه زیآد هَست وَلی مَن خیآبونی نِمیخوآم ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170

از من نزدیک به یه سال کوچیک تره اگه اشتباه نکنم! دوم هست و من سوم.

می دونم چی میگی منم زیاد اسباب بازی های ره گذر رو امتحان کردم! به درد نمی خورن! جنسشون چینیه و رنگی هم که بهشون زدن سرطان زا هست! Big Grin

eeeee راستی!؟ ببخشید اصن نگا نکردBig GrinAngel

سپاس شده توسط T A R A
(15-09-2013، 23:17)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبختی خوابمان هم نمیبرد
من پایم بخونم تو برقصی 
هستی؟!Big Grin
اره منم خوابم نمیبره اه جای صبح و شبم عوض شده Undecided

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، PROOSHAT
چرا خلی می بندی دختر؟! Dodgy تارا تو که پیام به من ندادی!!!!! نگا کردم! شماره ای که بهش پیام دادی رو بهم پ.خ کن!

نازنین تو کلا حضورت همیشه احساس میشه!

سپاس شده توسط T A R A
(15-09-2013، 23:19)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مَن نَفَهمیدَم مآکآن چَند سآلِشه ..؟؟

اَسبآب بآزی سَره کوچه زیآد هَست وَلی مَن خیآبونی نِمیخوآم ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 170

از من نزدیک به یه سال کوچیک تره اگه اشتباه نکنم! دوم هست و من سوم.

می دونم چی میگی منم زیاد اسباب بازی های ره گذر رو امتحان کردم! به درد نمی خورن! جنسشون چینیه و رنگی هم که بهشون زدن سرطان زا هست! Big Grin

eeeee راستی!؟ ببخشید اصن نگا نکردBig GrinAngel

چِرآ بآ پآری قَرآر نِمیذآری ..؟؟ :|

اَگه مَن جآت بودَم بَرِش میدآشتَم میبُردَمِش یه رِستورآنِ بآ کِلآس .. Big Grin

فَرید کُنکور آسونه یآ سَخت مَن 2 سآل دیگه میرَم کُنکور بِدَم .. Confused
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، black devil
(15-09-2013، 23:19)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2013، 23:17)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبختی خوابمان هم نمیبرد
من پایم بخونم تو برقصی 
هستی؟!Big Grin
اره منم خوابم نمیبره اه جای صبح و شبم عوض شده Undecided
هه هه نعBig GrinBig Grinبد میخونی Big Grinتکراری میخونی Dodgyیه چی بگو دربارش حرف بزنیم اینجوری بهتره
مهرماه همه چیز رو درست میکنه قشنگ خواب همرو درست میکنه
(15-09-2013، 23:20)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خلی می بندی دختر؟! Dodgy تارا تو که پیام به من ندادی!!!!! نگا کردم! شماره ای که بهش پیام دادی رو بهم پ.خ کن!

تو کور هَستی وَ نِمیبینی ..!! Confused

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان