15-09-2013، 21:55
خوفی تارایی؟
|
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ |
||||||||||||||||||||||||||
15-09-2013، 21:55
خوفی تارایی؟
15-09-2013، 21:56
نقل قول:مثلا دوست صمیمی هستیما .... سریع خودتو نباز .... مرد باش مررررررررررررررررررررد
15-09-2013، 21:56
کاملش اینه:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. *!*karola*!* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. **MOHAMMAD** *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ChaRisMa ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. pink devil ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Reza shottgunner ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ~LONA~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زهرا# ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ستاره بانوی ایران زمین ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عقاب2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فرید_رومل
15-09-2013، 21:57
الان شما دوست صمیمی هستین اینه!؟؟؟:229::229:
یا ابرفضل!!!!!
15-09-2013، 21:58
نقل قول: مثلا دوست صمیمی هستیما .... سریع خودتو نباز .... مرد باش مررررررررررررررررررررد سه بار بهت نصیحت کردم بیرون. باهات حرف زدم گوش ندادی. کسی که باید مرد باشه تویی. دوست صمیمی بخوره تو سر من. دوست صمیمی من یکی شایانه و یکی هم بهرام. بهت گفتم دیشب توی پارک من دوست بیشتر از 10 تا هیچ وقت نداشتم. چون توی انتخاب دوست سخت گیرم. حالا گیرم اگه 10 تا باشه من فقط دو تا دوست صمیمی دارم.
15-09-2013، 21:59
(15-09-2013، 21:53)زهرا# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه خیر شیطان فرشته نبوده و نیست شیطان جن است و به خاطر این که فوق الآده عبادت میکرده تا مقام فرشته ارتقا پیدا کرد ولی با نا فرمانی رانده شد و حالا هم مث بز داره التماس مارو میکنه که گناه کنیم بعله گفتم اگه نمیدونید بدونید
15-09-2013، 21:59
نرخ پیامک ها!
همراه اول: فارسی: 9 تومان | انگلیسی: 22 تومان! ایرانسل: فارسی: 10 تومان | انگلیسی: 16 تومان! تالیا: فارسی: 16 تومان | انگلیسی: 16 تومان! رایتل: فارسی: 10.5 تومان | انگلیسی: 19.5 تومان! .... من میرم ، خدافظ !
15-09-2013، 22:00
نقل قول: شیطان جن است و به خاطر این که فوق الآده عبادت میکرده تا مقام فرشته ارتقا پیدا کرد ولی با نا فرمانی رانده شد و حالا هم مث بز داره التماس مارو میکنه که گناه کنیمفرشته بوده نه جن! جن کلا ماهییتش با فرشته فرق داره.
بآی ال
(15-09-2013، 21:59)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |: who are U ?! | ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|