امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

(15-09-2013، 19:44)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=44505
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58246
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58201
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58238
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=53453

فَرید به پَرنیآ گُفتی موضوع هآرو بِبَره زُبآله ..؟؟ :|
من با ماهی و پرنیا کلا زیاد مشکل پیدا میکنم. هی باید بهشون گفت. دو روز به حرفت گوش میکنن. روز سوم باز کار خودشون رو میکنن.
بهش باز میگم ولی این بار جدی تر و خشن تر.

نقل قول: کی با من دوست میشه تنهام تنهام♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131 هرکی باهام دوست میشه بهم پیام بزنه

با قزوینی ها که مشکلی نداری! داری!؟
نه بابا قزوینی ها بالای سرم جا دارن همه ی مردم
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
نقل قول: مَن اَصَن شام نِمیخورَم .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131
فردا ده تا درد و کوفت میگیریSleepy

نقل قول: مَن خِیلی کَم میآم دیه .. :|

اَز وَختی مَدرِسه هآ شُروع میشه فَخَط پنجشَنبه هآ و جُمعه هآ میآم خَلآص .. :|

):
قربون دستت این چند روزه سگ کاری کن یه سروسامونی به گفتگوی ازاد بده Smile
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، T A R A ، ~JaSmIn~
(15-09-2013، 19:55)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2013، 19:53)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرایی که اعتماد به نفس دارن که خیلیا دنبالشونن اینو بدونن جنسه ارزون مشتری زیاد داره .. شامله دخترا هم میشه ..: ))
من برایه کسایی که از من متنفرم وقتی ندارم .. چون گرفتاره دوست داشتنه کسایی هستم که منو دوست دارن.. Wink
بعضیا هم هستن که باهاتن ولی همیشه با کسایه دیگه هم گرم میگیرن.. تو قانونه رفاقت به اینا میگن **** .. :|
دخترایه عزیزی که میگن پسرا همه مثله همن .. کسی مجبورتون نکرده بود همرو امتحان کنید .. :|

اصلا به تو مربوط نی .. =)
بکش کنآر .. :|

لآمَصَب .. (:
کم نیس به من میگن "ندا اسکی" cof
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
(15-09-2013، 19:46)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2013، 19:42)پسر خوشگل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی با من دوست میشه تنهام تنهامcryingcryingcrying هرکی باهام دوست میشه بهم پیام بزنه

نِمیشه هَمینجآ حَرف بِزَنیم .. ؟ :|

چرا میشه
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
فرید منو مدیر کن من وقتایی از مدرسه میام دیه انم گفتگو ازاد رو صر و صابون میدم cof
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
نقل قول: نه بابا قزوینی ها بالای سرم جا دارن همه ی مردم

حیف شد گوشیمو دزد زده SleepyBig Grin

نقل قول: فرید منو مدیر کن من وقتایی از مدرسه میام دیه انم گفتگو ازاد رو صر و صابون میدم ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131
قربون دستت فرچه هم بیارSleepy

سپاس شده توسط Mason ، T A R A ، ~JaSmIn~
فرید تارا چند درصد اخطار داره ؟؟ cof
اخه میخوام مطمئن شم وقتی تو گفتگو اسپم داده اخطار گرفته cof

(15-09-2013، 19:58)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نه بابا قزوینی ها بالای سرم جا دارن همه ی مردم

حیف شد گوشیمو دزد زده SleepyBig Grin

نقل قول: فرید منو مدیر کن من وقتایی از مدرسه میام دیه انم گفتگو ازاد رو صر و صابون میدم ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131
قربون دستت فرچه هم بیارSleepy
نه واقعا میگم فرید این مهر برا گفتگو ازاد مدیر می گیرین ؟ cof
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A ، ~JaSmIn~
امروز هزار بار ایمیلم رو باز کردم ولی ایملی از پاری نبودDodgy

نقل قول: فرید تارا چند درصد اخطار داره ؟؟ ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131
اخه میخوام مطمئن شم وقتی تو گفتگو اسپم داده اخطار گرفته ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131
20 تایی داره.

نقل قول: نه واقعا میگم فرید این مهر برا گفتگو ازاد مدیر می گیرین ؟ ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131
گفتم به همه که مهر بشه همه کار می کنیم. یه هفته از مهر بگذره ببینیم که کیا میان.

سپاس شده توسط Mason ، T A R A
(15-09-2013، 20:02)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز هزار بار ایمیلم رو باز کردم ولی ایملی از پاری نبودDodgy

نقل قول: فرید تارا چند درصد اخطار داره ؟؟ ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131
اخه میخوام مطمئن شم وقتی تو گفتگو اسپم داده اخطار گرفته ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131
20 تایی داره.

نقل قول: نه واقعا میگم فرید این مهر برا گفتگو ازاد مدیر می گیرین ؟ ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131
گفتم به همه که مهر بشه همه کار می کنیم. یه هفته از مهر بگذره ببینیم که کیا میان.
خو نه فرید یعنی برا گفتگو ازاد می گیرین ؟cof

آخ لیلی و مجنون از هم دورن cof
نترس فرید بلاخره بهت ایمیل میده و شماها با خوبی و خوشی ازدواج می کنین و خوشبخت میشین cof
راس میگم cof
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
مَن 40 دَرصَد اِخطآر دآرَم .. Sleepy

قآبِلیَم نَدآره .. :|
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 131
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 124 مهمان