15-09-2013، 13:35
زل بزن ببین اسمون قشنگ نیست
کنار قبرگل شده سبزو چمن نیست
موقع اذان موذن اذان نمیگه
روزی خوبی نمیاد وقت عذاب رسیده
کنار قبرگل شده سبزو چمن نیست
موقع اذان موذن اذان نمیگه
روزی خوبی نمیاد وقت عذاب رسیده
|
داری به چه آهنگی گوش میدی... چند بیتشو بنویس!!!!!! |
||||||||||||||||||||
15-09-2013، 13:35
زل بزن ببین اسمون قشنگ نیست
کنار قبرگل شده سبزو چمن نیست موقع اذان موذن اذان نمیگه روزی خوبی نمیاد وقت عذاب رسیده
15-09-2013، 13:47
دیوونه ارمین 2afmوملانی دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه /ابن بدون دوست دارم من دیوونه/هیچکس قدرتو مثل من نمیدونه
وای چه حس و حالی داره تو رویا به تو رسیدن
نمی دونم ولی انگار تو رو دوست دارم ...تو رو دوست دارم شنیدم تو رو دوست دارم شنیدم از حالا تا به همیشه حس خوبی به تو دارم که یه لحظه کم نمیشه احمد سعیدی -شدیدا لینک اهنگ = دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl2.par30song.com/download-new-music/03/Ahmad%20Saeedi%20-%20Shadidan.mp3
15-09-2013، 14:08
احسان آریا و محسن یگانه
احسان:بگو دنبال کی باید برم دنبال کی برم وقتی دلم گیره دلم بی تو از این دنیا سیره محسن:وقتی همه میخوان که زیر آوار حرفو تحمتو دروغ خاکت کنن حتی خودی ترین آدما میخوان که از صفه ی روزگار پاکت کنن
15-09-2013، 14:26
حلقه
بله رو بگو گل من تو ازم خیری ندیدی آرزوم بود که ببینم تو تورختای سفیدی حالاهردومون حلقه داریم تو تودستت من توچشمام توزدی من اما موندم زیرقولت روی حرفام من واقعاعاشق این آهنگم
15-09-2013، 14:35
یه خیابون شدم که خستگیات...کز کنم توی موج دامن تو....اگه دستم نمیرسه به خودت....مست شم از عبور کردن تو ....
............ ..............سن و سالی نداره رابطمون...اکثر عاشقا جوون مرگن..... از رستاک.....
19-09-2013، 18:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-11-2014، 16:26، توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ.)
نقی تورو قسم ب عشق ویاد راه تورو ب لنگای هوا شده و چاک را تورو ب سنگک گوشت ماهی س.... ی سیلیکونی و ب ...ت راه راه.
نقی از شاهین نجفی
30-09-2013، 7:44
حالا که امید بودن تو در کنارم ... داره میمیره.
منو و گریه ی ممتد نصف شبو دوباره دلم میگیره... حالا که نیستی و بغض گلومو گرفته... چجوری بشکنمش. بیا و ببین دقیقه هایی که نیستی اونقده دلگیره... که داره از غصه میمیره.
12-10-2013، 8:50
داشتم شب بي ستاره موندم پاي تو دوباره اين پاواون پا نكن-قلبت شايد اهني تو حرفات ولي بامني اين پانكن من تو رو توكي واسه كي تر داري ايواي نفهمه كه برنجه ازت انگار داره رنج ازاب و ازت----------------------------------------:hje::29dz:
12-10-2013، 14:53
اهنگ یاس صورت وخسته نگران و بی ارماش مریض که قایم شده بود زیر اریش غلیظ زخمی از خاطرات تلخ دیروز چشم میدوخت به خیابون سرد بی روح
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|